KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

jäsen
Vieras

/ #675 Re: yhdistys

31.01.2011 18:20

#668: Carmen - yhdistys 

Me kaikki toivomme sydämissämme rauhan palautumista KKY:n, mutta se ei onnistu, ennen kuin tarvittava muutos on saatu aikaan. Se ei ole vain mahdollista meistä riippumattomista syistä.

Tämän nk. KKY:n oppositio-ryhmän tarkoituksena on ainoastaan tasapainottaa ja saattaa toiminta uudelleen sille kuuluviin uomiinsa eli toimimaan kodittomien kissojen puolesta ja panostaa myös ennakoivaan toimintaan eli kissojen leikkauksiin ja ihmisten valistukseen, sekä aktivoida yhteistyötä muiden alan tahojen kanssa. Varojen keruuseen on monia muitakin keinoja, kuin nykyiset tavat.  KKY:n toiminta polkee pahasti paikoillaan viime vuosisadalla ja on suoraan sanoen vaarassa taantua entisestään, jos hallitus ei mene viimeinkin vaihtoon.

Nykyisen puheenjohtajan ja tynkähallituksen toiminta on ollut hyvin ala-arvoista, ja niin jäsenten kuin toiminnan kohteena olevien kissojen etujen polkemista. Se  voi vaarantaa koko yhdistyksen olemassaolon ja saattaa hukata kaikkien menneiden vuosien työpanoksen kuin taivaan tuuliin. Tynkähallituksen jäsenet eivät ole millään tavalla kykeneviä edes keskustelemaan asioista asialliseen sävyyn ja heidän keinonsa ovat olleet niin laillisesti kuin moraalisesti hyvin arveluttavia, eivätkä herätä enää jäsenistössä luottamusta.

Mitään ristiriitoja, kanteiden nostamisesta puhumattakaan, ei olisi nyt, jos nykyinen hallitus olisi pystynyt toimimaan asiallisesti ja avoimesti sekä lain mukaan tehtävissään. Istuvan hallituksen ja erityisesti sen puheenjohtajan Terttu Kanervon käytös, ei ole enää tähän tehtävään sopivan ihmisen käytöstä. 

Tilanne on aivan uskomaton, mutta niin todellista. On ollut hyvin vaikeaa itsekin uskoa, mitä kaikkea tässä onkaan tapahtunut tynkähallituksen toimesta. Olemme kuitenkin kokeneet  ja joutuneet itse heidän kohteekseen, joten puhumme kokemuksesta.

Yhdistyksen kuuluu toimia yhdistyslainsäädännön puitteissa ja perustua demokratiaan, jota nykyinen hallituksen toiminta ei tässä hetkessä missään mielessä ole. Pirjo Peltoniemi on tehtävään ehdottomasti parhain ehdokas tässä hetkessä ja hänellä on kyky ja mahdollisuus nostaa KKY nykyisestä suostaan. Pirjo takana seisoo mittava joukko jäseniä ja ensikoteja sekä muita todellisia kissanystäviä, jotka haluavat lähteä mukaan toimintaan. Pirjon monipuolinen kokemus niin kissoista ja eri tehtävistä KKY:ssä kuin yhdistystyöstä sekä yrittäjänä toimimisesta, antaa hänelle täysin riittävän meriitin KKY:n puheenjohtajan tehtäviin. Pirjo on ihminen, joka on omistautunut kissoille!

Nyt on muutoksen aika ennen kuin on liian myöhäistä!