Irtisanoutuminen Hurtigin kaltoinkohtelusta

Kommentoitu viesti


Vieras

#267 Re: En voi allekirjoittaa

12.05.2012 15:34

#264: No signerature - En voi allekirjoittaa

Tervehdyksiä ei voi kukaan omia, Jumalan terve on laajasti käytetty muidenkin uskovaisten tervehdys. Sitä ei saa käyttää kiusaamisen välineenä, jos hyväksyn naispappeuden ja kirkon virkakäsityksen, silläkö joku voi perustella että en ole uskomassa. En ole sen mukaan tosiaankaan perinteisesti uskova vl vaan Raamatun sanan mukaan uskova ihminen. En voi yhtyä sydämessäni sellaiseen että joku tekee tervehtimisestä asian jolla muka aukeaa sydämen näköala toiseen ihmiseen. Miksi uskossa pitää olla perinteitä, riittäähän Raamattu, siellä on ne meidän perinteet, naiset julistivat Jeesuksen käskyn mukaan ensimmäisenä evankeliumin ilosanomaa eteenpäin.

Vastaukset

No signerature

#274 Re: Re: En voi allekirjoittaa

2012-05-14 11:22:07

#267: - Re: En voi allekirjoittaa 

 "jos hyväksyn naispappeuden ja kirkon virkakäsityksen, silläkö joku voi perustella että en ole uskomassa. En ole sen mukaan tosiaankaan perinteisesti uskova vl vaan Raamatun sanan mukaan uskova ihminen."

Jos hyväksyt Raamatun vastaisen naispappeuden, et todellakaan ole Raamatun mukaan uskova ihminen. Sinulle pitää riittää oma uskosi ja omien hengenheimolaistesi (naispappeuden kannattajat ja ne vastustajat, joille naispappeus ei ole opillinen kysymys) tunnustus uskosi oikeellisuudesta. Mielestäni harrastat kiusaamista ja hengellistä väkivaltaa, jos vaadit kiusaajaksi leimaten pitämään itseäsi uskovaisena. Tuollaisten vaatimusten taakse saa kyllä suuren sekametelikuoron. Nykyäänhän vanhoillisesti uskovia ihmisiä ei pidetä ihmisinä, vaan uskovaisina epäihmisinä. Epäihmisyys ilmenee mm. siinä, että vanhoillisesti uskoville ei suotaisi oikeutta uskoa niin kuin he oikeaksi kokevat (mm. uskoa, että naispappeuden kannattaja ei voi olla uskovainen). Ihminen on olento, jolla on mm. oikeus uskoa niin kuin oikeaksi näkee.