KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti


Vieras

#3642 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Yhdistystoiminta on vapaaehtoista

06.03.2012 18:51

#3614: - Re: Re: Re: Re: Re: Yhdistystoiminta on vapaaehtoista

Mitä tässä nyt enää jauhetaan samoja totuuksia: KISU ry on syntynyt ja pelastaa kaikki kissat. Ei kai vissiin muita yhdistyksiä tarvitakaan, ei KKY:tä ainakaan, kun ei se kerta mitään teekään?

Vastaukset


Vieras

#3643 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Yhdistystoiminta on vapaaehtoista

2012-03-06 19:19:50

#3642: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Yhdistystoiminta on vapaaehtoista

Sitä tässä vaan jauhetaan yhäti että KKY voisi pistää sen kissatalon/karanteenitilan pystyyn,kun on sitä vuosia luvannut ja rahaakin siihen olisi. Muista yhdistyksistä voisi sitten tulla tekijät.


Vieras

#3646 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Yhdistystoiminta on vapaaehtoista

2012-03-06 20:43:34

#3642: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Yhdistystoiminta on vapaaehtoista

Mitähän mahdoit tuolla kommentillasi tarkoittaa? Oletan, että olet aikuinen ihminen mutta ilmaiset itseäsi aika lapsellisesti.

Kaikkia yhdistyksiä tarvitaan, kaikille kyllä riittää töitä jos vain on tekijöitä ja resursseja. Toinen asia sitten on miten tärkeänä yhdistys itse pitää omaa toimintaansa. Jos se toiminnan tärkeys menettää merkityksensä jäsenien ja hallituksen mielessä niin silloin yhdistyksestä todellakin tulee tarpeeton, sillä se ei enää toimi perustamisajatuksensa mukaan. Silloin ne hommat jäävät muiden tehtäväksi. KKY,täkin tarvitaan mutta siellä on tehty päätöksiä joilla se on vetänyt itseään pois toiminnasta. Turha siitä on muille kiukutella. Esitä tyytymättömyytesi sinne KKY,n suuntaan jos olet tyytymätön sen toimintaan ja päätöksiin. Mene vuosikokoukseen ja tuo siellä ajatuksesi julki. Täällä tuo kiukuttelu ei hyödytä ketään, kaikkein vähemmän kissoja.

JOSPA NYT VIIEMEIN lopetetaan se muiden ulkopuolisten tahojen sotkeminen tähän adressiin! Ja jos sinulla on pakottava tarve puhua mainitsemastasi yhdistyksestä niin perusta oma adressi sitä varten..tai ihan mikä tahansa foorumi missä saat toivomaasi vastakaikua lapselliselle ja naurettavalle kiukuttelullesi, kun et kertakaikkiaan kykene asialliseen keskusteluun adressin aiheesta.

Valehtelijoiden klubi
Vieras

#3647 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Yhdistystoiminta on vapaaehtoista

2012-03-06 22:11:13

#3642: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Yhdistystoiminta on vapaaehtoista 

 Miksi tätä aihetta ei voi lähestyä ilman sarvia ja hampaita? Kisu syntyi siihen aukkoon minkä KKY jätti. KKY:n linjaus ei todellakaan syntynyt vahingossa, vaan se runnottiin läpi. Kentälle mahtuisi montakin yhdistystä ja toimijaa, tarvetta kyllä olisi mutta halukkuutta ei.  Lapsellinen heitto"Kisu pelastaa kaikki" , on täysin asiaton kommentti. KKY on itse linjauksensa tehnyt, turha siitä on muita syyllistää. Onko tämä marttyyriksi heittäytyminen taas yksi tekosyy/keino KKY:lle olla tekemättä mitään? Toisen yhdistyksen perustaminen ei estä tai poista KKY:n velvoitetta auttaa hädänalaisia kissoja. Kaikille riittää työsarkaa :) 


Vieras

#3653 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Yhdistystoiminta on vapaaehtoista

2012-03-07 11:37:18

#3642: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Yhdistystoiminta on vapaaehtoista 

 Mitäs jäsenistönne sanoo siihen kun pelastatte KAIKKI kissat ja joku jää pakkaseen? Tuskin pystytte tähän väittämään tekään! Pelastattehan kissoja Virossakin joten kova urakka teillä KISU:ssa on. Seurataanpa tilannetta