KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Sivusta katsoja

#2437

20.10.2011 18:03

En ole kuullut erottamisista oikein joukolla. Huhuna olen kuullut, että muutama olisi erotettu. On vähän eri asia asia kun "isolla joukolla". Onkohan suhteet jotenkin pielessä. Mitä tulee noihin rahajuttuihin, niin eikös niistäkin voisi puhua. Miksi hävinneet eivät sano paljonko meni hilloa rähinään. Mitä tulee siihen kokoukseen, niin eikö siellä käsitelty yhdistyksen virallisia asioita, ainakin säännöt sen oiken sanoo. Nyt on KISU:lla hyvä mahdollisuus pelastaa kissoja pakkesta tulevana talvena, sitähän varten se perustettiin.

Vastaukset


Vieras

#2438 Re:

2011-10-20 22:16:06

#2437: Sivusta katsoja -  

No erottamiset ei ole mikään huhu, vaan totisinta totta! Perusteet ovat täyttä sanahelinää, jotka eivät ole millään tavalla päteviä syitä erottaa ketään. HALLITUS ON NYT YLITTÄNYT ITSENSÄ!


Vieras

#2441 Re:

2011-10-21 10:51:09

#2437: Sivusta katsoja -

"huhuja" kuunnelleena ilmeisesti istuskelet erottaja porukassa?!

Ainahan KKY,n hallituksen kanssa on suhteet pielessä jos olet eri mieltä asioista!! Mutta kun nyökyttelet kaikelle, etkä ole liian kiinnostunut mistään, toimijana teet hommas mukisematta ja mieluummin omalla kustannuksella ettei yhdistyksen vaivalla kerätyt sadat tuhannet tuhlaannu kissoihin, syydät ja lahjoitat rahaa yhdistylle (että saavat mukavan pesämunan säätiötä varten josta voivat sitten nostaa aikanaan kokouspalkkioita ja säätiössähän niitä kokouksiahan sitten onkin varmasti runsaasti), kehut ja kiität pj,tä muinaisista teoista (kun viimeaikaiset ei kyllä kehuja kirvoita) niin SITTEN olet kelvollinen hyvä jäsen/ tomija.