Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#34425 Re: Re: Re: Re:

25.04.2014 10:07

#34406: - Re: Re: Re:

Kiinnostuin asiasta ja tässä linkki Wikipediaan. Kiinnostaviakin asioita löytyy, kuten Israel arabimaana ja asukasluvut/km2.

Luettelo arabimaista

http://fi.wikipedia.org/wiki/Arabimaailma

 


Vastaukset


Vieras

#34433 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-04-25 13:11:06

#34425: - Re: Re: Re: Re:

 

Joo,  näinhän se tietysti on että Iran on Keski-Aasiaa,  ja Israel yllättäin arabimaa.   Iran vaan toimii niin paljon arabimaailman kautta,  ja myös islamilaisten Afrikan maiden kautta,  tai yhteistyössä niiden kanssa,  että käytännössä hämärtyy  sen oikea leiri.
Usein olenkin kaivannut karttaa kun lähetysasioissa  kirjoitetaan  laveasti vain Keski-Aasiasta,  kun maata ei voida turvallisuussyistä mainita erikseen.  Yleensä silloin  puhe on ollut Afganistanista tai Pakistanista tai  noista  "-staneista":  Turkmenistan ym.
Muuten on maantiedon tietous jo tietysti jäänyt suurelta osin unholaan koulouaikojen jäljeltä.  Vaikka silloinen muisti oli tietysti erinomaisen hyvä nykyiseen verraten,  vaan eipä noita ole välttämättä 60 -luvulla edes kovin tarkkaa opetettu.. Varmasti Iran/silloinen Persia  ja Intia suurina maina on opetettu,  mutta  karkeita" päämaanosia"pienempiä jaotteluja  ei vtuskin.
Melkein asia on niinpäin,  että jos joku maantiedon  opetuksesta vielä jotain muistaa,  hänessä on" poikkeuksellista."

Mutta realismia,  realismia!!     Kukaan ei voi hallita asioita maantiedon tai jonkun alueen nippelitietoa,  opiskeluthan ovat sitä varten,  että osaa etsiä tietoa tarpeen tullen.