Maahanmuuttajien tuet

Kommentoitu viesti

Totuus

#1776 Re: Re: Re:

18.10.2013 12:30

#1726: KÄYRÄTORVI - Re: Re:  

 Laki on laki ja mainitut tutkijat ja professorit tutkivatkin vain näitä lakeja ja lakien mukaisia sallittuja etuisuuksia perehtymättä todellisuuteen. Ei sieltä professorin virkapöydän äärestä näe sitä mamun autoa ym  naapureille paljastuvaa elintasoa. Ongelma onkin siinä, ettei virka-akkojemme tarvitse noudattaa lakejamme, vaan he saavat vastuuttomasti ja rangaistuksetta jakaa tukia oman harkintansa mukaan. Heillä on feministisen virkadiktatuurin suoja. Näihin suojelijoihin kuuluvat myös poliisi ja oikeuslaitos. Yhtään sosiaalivirkailijaa ei ole tuomittu syrjintärikoksesta, vaikka tuhansia tapauksia on pystytty todistamaan. Niitä ei oteta edes poliisitutkintaan tai oikeuskäsittelyyn  vaan painetaan villaisella.

Mutta kuinka kävi, kun tunnettuja mamuriehujia ei päästetty ravintolaan. Jo on vähemmistövaltuutettu akka heti vaatimassa  poliisitutkintaa ja ravintolaa oikeuteen "syrjintärikoksesta". Samat mamut on jouduttu usein poliisivoimin poistamaan ravintoloista aiheuttamiensa vaaratilanteitten ja taloudellisten vahinmkojen takia. Mutta meillähän mamuille on kaikki sallitua.

 Täällä vaadittuja kovempia raiskausrangaistuksiakin vaaditaan käytännössä vain suomalaisille, sillä lähes poikkeuksetta kymmeniäkin törkeitä raiskauksia tehneet mamut vapautetaan oikeudessa ehdonalaiseen jatkaman raiskauksiaan, mistä raiskauksista taitavat päättäjänaisemme nähdä märkiä  päiväunia. 

 Jos Suomessa elettäisiinkin virastoissa, politiikassa ja oikeuslaitoksessa lakien mukaan, ei mitään ongelmaa olisi, mutta meillä rehottaa joka kunnassa  ja valtion virastossa puoluepoliittinen virkarikollisuus. Taitaa maassa olla ainut rehellinen enää tavallinen valkoihoinen suomalassyntyinen mies.

Vastaukset


Vieras

#1777 Re: Re: Re: Re:

2013-10-18 12:35:52

#1776: Totuus - Re: Re: Re:

Eipä niitä autoja näy täällä todellisessa maailmassakaan. Tuossa niitä mamuja seisoi busiipysäkillä tänäkin aamuna. Missä lie huumehöyryisessä mielikuvitusmaassa sinä sitten niitä autoja katselet. Ja uusi nimimerkkikin sinulla näkyy olevan taas. Kokeile seuraavaksi sellaista kuin "Valepukki" sillä se sopisi sinulle parhaiten.


Vieras

#1805 Re: Re: Re: Re:

2013-10-18 19:18:46

#1776: Totuus - Re: Re: Re:

Mamujen täytyy olla yli-ihmisiä, kun noihin kaikkiin pystyy. Oletko sinä kateellinen?