Maahanmuuttajien tuet

Kommentoitu viesti

Mamut ei omista

#1749 Re: Re: Re: Re: Ei ne nyt niin paljon saa...

16.10.2013 11:15

#1746: Paikalliset mamut ei omista mersuja - Re: Re: Re: Ei ne nyt niin paljon saa...

Ei meidänkään paikkakunnalla mamut omista mitään rekistereissä olevaa omaisuutta.  Kaupunki on omistaja ja mamu on  korkeintaan meritty haltijaksi, jos sitäkään. Sosiaalitoimisto maksaa kaikki käytön aiheuttamat kulut , vaikka esim autoa käytettäisiin rikolliseen toimintaan, kuten jokaöiseen pimeään taksiajoon.

Menkääpä sulkemisaikaan ravintoloitten eteen tarkkailemaan, niin näette kymmeniä pimeitä "takseja", joitten kuskeja ei erota pimeässä, koska ihonväri sulautuu yöhön. Jokainen  tällainen auto on rekisteröity kaupungin nimiin. Poliisin on  rasismituomiouhkauksin  kielletty puuttumasta asiaan (poliisi kertoi). Luonnollisesti näitten rehellisten poliisien nimiä ei voi kertoa, sillä silloin kertojakin on posessa suomalaisen ämmävallan käskystä.

Pitäkää silmät auki! Kun näette mamun auton ratissa, niin kirjoittakaa rekisteritunnus ylös ja kysykää Trafin nettipalvelusta (maksaa 3,50€) auton tiedot.

Saatatte yllättyä! Kohta varmaan ämmävalta väärtentää nekin tiedot tai kieltää oikeiden  tietojen luovuttamisen, kuten teki Pekka Haaviston väestörekisteritietojenkin kanssa, kun selvisi, että hänellä on ollut vaimo ja on jopa lapsikin, kun homous oli ämmävallassa muotia ja piti saada ensimmäinen mieshomo presidentiksi ja tämäkin olisi osoittautunut valehomoksi. Mm tällaista rikollista toimintaa virkanaisemme harrastavat totuuden peittelemiseksi. Lisäksi säädettiin vihapuhelaki, millä todellisen totuuden ilmaisijat voidaan tuomita vankeuteen.

Maassamme on selvät diktatuurin tunnusmerkit olleet olemassa jo kauan, mutta vaalitkaan eivät virka-akkojen tyranniaa muuta, sillä  se tyrannia on lakien voimin määrätty harjoittajilleen ikiaikaiseksi ja koskemattomaksi. Siksi Suomesta tuleekin Euroopan "Syyria", kun kansalaisten pitkää pinnaa on venytetty liikaa ja se katkeaa.

Vastaukset

exyrittäjä

#1750 Re: Re: Re: Re: Re: Ei ne nyt niin paljon saa...

2013-10-16 11:32:13

#1749: Mamut ei omista - Re: Re: Re: Re: Ei ne nyt niin paljon saa...

Meidän paikkakunnallamme ei ole yhtään  rehellisesti veroa maksavaa mamuyritäjää, sillä verotoimiston ämmät käyttävät kaiken aikansa rehellisten suomalaisyrittäjien jahtaamiseen ja kiusaamiseen. Yksikään mamupitseria ei maksa  veroja kuin niistä myynneistä, mistä asiakas on vaatimalla vaatinut kuitin. Tavallisesti ei saa kuittia edes pyytämällä, mutta ne pelkäävät kilpailevia yrittäjiä ja heidän perheenjäseniään, joten yrittäjiksi tidetyille annetaan pyydettäessä kuitti.

Rehellisen yrittäjän on mahdotonta kilpailla rikollisia mamuyrittäjiä ja heidän rikollisia suojelijoitaan vastaan.

Siksi lähes joka paikkakunnalla mamut ovat vallanneet pikaruokabaaribisneksen, sillä mamurakastajat verotoimistoissa ja sosiaalitoimistoissa suojelevat näitä verorikollisia ja elättävät heitä varorahoillamme vielä pimeitten tulojen lisäksi.


Vieras

#1753 Re: Re: Re: Re: Re: Ei ne nyt niin paljon saa...

2013-10-16 14:24:51

#1749: Mamut ei omista - Re: Re: Re: Re: Ei ne nyt niin paljon saa...

Juupa juu. Kaikkea salaiittoa on paljon ja jokapaikassa, mutta todistajia tai todisteita ei tietenkään ole koska "pelkäävät" ja "väärennetty" jne jne jne...

Pistä nyt se sossusta saamasi tietska kiinni ja mene ottamaan psyykelääkkeesi.