Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#13580 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 13430

15.05.2013 09:49

#13577: p. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 13430

 

 

Tietääkseni Piho profetoi vain suomeksi. Hänhän vastustaa ruotsin kieltä.

Näin hienon tieteellisesti Piho kirjoittaa:

 

"Tuon tässä Israel-osiossa esille ajankohtaisia uutisia Israelista sekä omia kommenttejani.

Olen korvausteologiaa vastaan ja olen siten sitä mieltä, että Jumalan lupaukset Aabrahamille, Iisakille ja Jaakobille ovat edelleen voimassa  maalliselle Israelille.

Jeesuksen takaisin tullessa myös juutalaiset tunnistavat Jeesuksen messiaakseen ja uskovat häneen.

Jo nyt meidän on syytä kertoa juutalaisille Jeesuksesta, mutta kuitenkin taidollisesti. Rakkauden ja tuen osoittaminen ja siten Israelin siunaaminen on myös tärkeää, koska juutalaiset ovat paatumuksestaan huolimatta Jumalan rakastamia isille annettujen lupausten tähden.

Israelin maa-aluetta ei ole luvattu Ismaelin jälkeläisille eli arabeille. Siksi palestiinalaisten pyrkimystä tehdä koko Israelin alueesta sharia-lakia noudattava islamilainen valtio on ehdottomasti vastustettava.

On myös vastustettava Palestiinan valtion syntyä Länsirannalle ja Jerusalemin jakamista Israelin turvallisuuden takia. Israelia ei pidä typistää mini-Israeliksi, jota on mahdotonta puolustaa. Itse asiassa Israelin turvallisuutta ajaisi parhaiten suur-Israelin idea, jonka mukaan Länsiranta ja Gaza tulisi liittää Israelin valtioon. Jos ajatellaan Raamatun rajoja, joiden uskon joskus vielä toteutuvan, niin oikeat, Jumalan Israelille lupaamat rajat, ovat Välimereltä Eufratille.

Meillä suomalaisilla on vielä yksi erityinen syy tukea Israelia ja rukoilla sen rauhan ja menestyksen puolesta. Syy on se, että suuri osa suomalaisista on geneettisesti israelilaisia eli Jaakobin pojan Isaskarin jälkeläisiä. Suomalaisissa on myös Joosefin, Gadin ja Simeonin jälkeläisiä. Me olemme siis osa niistä 10 kadonneesta Israelin sukukunnasta, jotka tulevat lopunaikana palaamaan oikeaan isänmaahansa, jolloin Juuda ja Efraim yhdistyvät jälleen."

 

 

 

 

 

 

Vastaukset


Vieras

#13581 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 13430

2013-05-15 11:14:25

#13580: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 13430

Meillä suomalaisilla on vielä yksi erityinen syy tukea Israelia ja rukoilla sen rauhan ja menestyksen puolesta. Syy on se, että suuri osa suomalaisista on geneettisesti israelilaisia eli Jaakobin pojan Isaskarin jälkeläisiä. Suomalaisissa on myös Joosefin, Gadin ja Simeonin jälkeläisiä. Me olemme siis osa niistä 10 kadonneesta Israelin sukukunnasta, jotka tulevat lopunaikana palaamaan oikeaan isänmaahansa, jolloin Juuda ja Efraim yhdistyvät jälleen.

 

 

No siis ei voi olla totta? Mitähän se Piho on opettanut koulussa opettajana toimiessaan?

 

 

 

 

Ei nimi miestä pahenna, ellei....

#13586 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 13430

2013-05-15 12:59:41

#13580: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 13430

Oli tämä Philo vähän eri kaliiperin mies kuin totaalisen sekoboltsi Piho.