Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

HOMOT VALEHTELEE TASA-ARVO SANALLA

#9589 Re: Re: Nykymuotoinen avioliittolaki riittää.

13.04.2013 19:14

#9586: - Re: Nykymuotoinen avioliittolaki riittää.

Nuo 148000 nimeä on valheella saatuja allekirjoituksia. Olkaa rehellisiä ja kertokaa myös lasten adoptiosta homoille niin oikeita kannattajia EI olisi kuon n.100 kpl. Tasa-arvoa ei homoliitossa haeta vaan haureuden peittämistä ja pedofilian sallimista lailla.

Vastaukset


Vieras

#9590 Re: Re: Re: Nykymuotoinen avioliittolaki riittää.

2013-04-13 19:22:46

#9589: HOMOT VALEHTELEE TASA-ARVO SANALLA - Re: Re: Nykymuotoinen avioliittolaki riittää.

Voisin vastata sinulle ihan ystävyydellä ja selittää asian...MUTTA JOS YHDISTÄT PEDOFILIAN JA HOMOSEKSUAALISUUDEN..olet tyhjää minun silmissäni!


Vieras

#9598 Re: Re: Re: Nykymuotoinen avioliittolaki riittää.

2013-04-13 19:37:01

#9589: HOMOT VALEHTELEE TASA-ARVO SANALLA - Re: Re: Nykymuotoinen avioliittolaki riittää.

Kuulehan neropatti, noista 148 427:sta tämän hetkisestä kannatuksesta 145 485 on annettu netin kautta. Kerrataanpa vielä, miten se tapahtuu: ensin menet Tahdon 2013 sivulle, luet ehdotukset, haluat kannattaa. Nyt tulee kriittinen vaihe: kannattaakseen aloitetta netin kautta, ihmisen täytyy kirjautua verkkopankin viralliseen tunnistuspalveluun. Täytyy etsiä pankkiavaimet ja viimeistään siinä vaiheessa, kun lupaat luovuttaa henkilötietosi aloitetta varten, tulet varmaankin miettineeksi (ja vielä kerran lukeneeksi), mitä kannatat - ellet ole aivan idiootti. En usko, että meiltä löytyy noin paljon idiootteja. Jos löytyy, en olisi ollenkaan huolissani siitä, miten Suomen käy jos laki toteutuu. Idiooteista koostuva kansa on ehkä muutenkin tullut tiensä päähän. Kadullakaan ei kerätä "nimmareita", täytyy luovuttaa henkilötiedot, sillä ne tarkistetaan väestörekisterikeskuksessa (tarkistetaan, ovatko allekirjoittaneet oikeita henkilöitä ja äänioikeutettuja) ja lasketut äänet lisätään sitten äänten saldoon. Valehtelu on vähän ruma tapa, varsinkin kristitylle.

Itse tiesin kyllä täsmälleen, mitä tein kun aloitteen allekirjoitin. Yhtä hyvin tiesin, mitä tein, kun tätä adressia en allekirjoittanut. Luulen, että niin on tiennyt moni muukin.

Virgo92

#9601 Re: Re: Re: Nykymuotoinen avioliittolaki riittää.

2013-04-13 19:44:57

#9589: HOMOT VALEHTELEE TASA-ARVO SANALLA - Re: Re: Nykymuotoinen avioliittolaki riittää. 

 Olkaa tekin rehellisiä itsellenne! Ette te hae heteroille oikeutta mennä naimisiin,koska se oikeus on :te haette oikeutusta sille, että te "moraaliset kunnon kansalaiset" (...sillä perusteella että olette heteroja ) voisitte ESTÄÄ Lesboja tai homoseksuaaleja saamasta samoja oikeuksia kuin teillä itsellänne itsestäänselvästi on niin ettei heitä kukaan voisi puhua heistä oikeasti tasa-arvoisina ihmisinä(lue:itsenne veroisina)Mitä valheisiin taas tulee,niin koska koko propagandanne perustuu yksinomaan niihin, niin te tietysti oletatte että vastapuoli turvautuu samalla tavoin valheisiin kuin te,vaikka koko vastakkainasetelman luotte te ,jotka ette tätä asiaa ymmärrä , mutta haluatte vastustaa kuitenkin...No, saatte kyllä nähdä kumpi tässä lopulta vetää pitemmän korren, jos niikseen tulee...