Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#9509 Re: Re: Kirkko ja laki

13.04.2013 14:21

#9505: - Re: Kirkko ja laki

Homous ei ole synnynnäistä, vaan jokainen ihminen syntyy tänne miehenä ja naisena.

Homoseksuaalit ovat miehiä ja naisia.

Homoseksuaalisuus on synnynnäistä. Sen geneettisestä ja sikiönaikaisiin hormoniolosuhteisiin palautuvasta pohjasta on vahva tieteellinen näyttö.  

Jos ihmiset olisi tarkoitettu elämään samaa sukupuolta olevien kanssa, niin miksi ihmisen sukupuolisuus ei kehittyisi vasta tietyssä vaiheessa, tai syntyisi hermafrodiittinä eli kaksineuvoisena. Kyllähän tässä taisellaan ihmisen fysiologiaa vastaan.

Vastaukset


Vieras

#9558 Re: Re: Re: Kirkko ja laki

2013-04-13 16:44:59

#9509: - Re: Re: Kirkko ja laki

Vertaa:

Jos ihmismies olisi tarkoitettu elämään vastakkaista sukupuolta olevan kanssa, niin miksi miehen g-piste on kehittynyt anaalin etuseinämään?

Jos ihmisnainen olisi tarkoitettu elämään vastakkaista sukupuolta olevan kanssa, niin miksi miehen sukupuolielin ei osu naisen klitorikseen eli kohtaan, jonka stimulointi (toisin kuin pelkkä vaginayhdyntä) johtaa useimmilla naisilla orgasmiin?

Jos ihmismies olisi tarkoitettu elämään ilman itsetyydytystä, niin miksi miehen käsi ja penis kehittyvät niin kätevälle etäisyydelle toisistaan ja sopivat lisäksi aivan erityisen hyvin yhteen?

Kristinuskon sisältämillä seksitabuilla ja suorilla kielloilla taistellaan ihmisen fysiologiaa vastaan.

Jostakin syystä biologista deterministisyyttä sovelletaan lisäksi vain seksuaalisuuden alueella. Lentokoneet, silmälasit, elintenluovutusleikkaukset, avaruuskävely ja kynsienleikkuu sotivat kaikki ihmisen fysiologiaa vastaan, mutten juurikaan näe niihin kohdistettua uskonnollisesti motivoitua vastustusta.