Merja Kyllönen pois ministerin paikalta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Merja Kyllönen pois ministerin paikalta.

Järki se olla pitää.

#1 Merja Kyllönen pois ministerin paikalta

11.11.2011 08:00

Ehdottomasti ja joku viisaampi tilalle,mieluummin mies.
Palkka ja edut tekevät siitä kiehtovan ammatin.

#2 Ministerin paikoilla

13.11.2011 12:57

Monta puhekonetta.

Vieras

#3

16.11.2011 17:30

Täysin väärä ihminen on päässyt liikenneministeriksi. Mielestäni liikenneministeriksi kuuluu vain sellaiset ihmiset jotka itse ajavat autolla ja jotka eivät ole aivopestyjä ihmisten aiheuttamalla ilmastonmuutos hömpällä.
KYYNEL

#4 KORPIKUUSI

06.02.2012 13:19

Eiks se täämä sama Merja Kyllönnen ole Suomussalmelta. Hänhän se ajaa sitä työmatkavänennysten poistoa , tavarankuljjetustuen poistoa ja tiemäärärahojen alentamista pohjoisen teillä kuten se Kiurujärvi-Hihina-Matti Sodankylä Savukoski välillä.
Mitä kuitenki te teettä moisella ministerillä syrjäseutujen etuja puolustamassa. Parempiahan Maijala, Mustajärvi ja Yrttiaho olisivat. Ei kai biokemisti ole mikään suositus liikenneministeriksi?
Pravda

#5 HOLODNA

07.02.2012 18:47

Yrttiaho Turusta tilalle tai Mustajärvi Lapista
Tuirasta

#6 Oulusta

08.02.2012 12:54

Ainahan siihen liikenneministerin paikalle on otettu sellanen jota viedään 6-0. Kyllösellä ei ajatusta enempää kuin ajokoiralla. Oman etunsa vuoksi kannattais jättää koko tehtävä.

Vieras

#7 Narmal

20.02.2012 19:34

Ehkä ton adressin pohjalla pitäisi olla hieman kovemmat perustelut, kuin satelliittivalvonta, kuten esim kilometrikorvauksiin puuttuminen jyväskylän eteläpuolella. Yksityisautoilun vaikeuttaminen, vaikka julkisten kulkuneuvojen toimintavarmuus on hyvin epävarmaa. Dieselveron korotus, eihä sillä ole edes tietääkseni autoakaan.

Vieras

#8

22.02.2012 11:16

Vähän laajemmin ja kunnollisella kieliasulla kun ilmestyy saatesanoja tähän adressiin, niin allekirjoitan heti. Asia on hyvä ja ajankohtainen, vaikka vaikutusmahdollisuudet promillen luokkaa..

Vieras

#9

23.02.2012 17:35

Mistä johtuu Liikenneministeri Kyllösen vihamielinen ja epädemokraattinen suhtautuminen Etelä-Suomessa ja etenkin Helsingissä asuvia ihmisiä kohtaan - esim. kilometrikorvaukset pois etelä-suomalaisilta tai satellittiseurannan myötä tulevat kilometrimaksut ei välttämättä koskisi Pohjois-Suomessa asuvia? Toisaalta ministeri ei ole ottanut näkyvää kantaa EU:n uuteen polttoainevero-esitykseen =dieselipolttoaine +1,80 €/litra. saatikka, että olisi puhunut sähköautojen puolesta, vaikka on kehunut olevansa kovin ympäristöystävällisyyden puolesta?

Vieras

#10

23.02.2012 19:57

mitäpä tuollakaan kuljetusalsta tietämätön akka tekee! pitäs tuonki työn hoitaa joku kuljetusalan ammattilainen niin rupeis homma toimiin!

Vieras

#11

24.02.2012 19:15

Milloinkahan saataisiin edes jonkinlaiset pätevyysvaatimukset ministereille ja muillekin poliittisille päättäjille?

Vieras

#12

24.03.2012 09:33

Merja Kyllönen ei ole ammattitaitoinen henkilö liikenneministeriksi. Hänen lausuntonsa ja toimintansa aiheuttavat vahinkoa niille joiden asioita hänen tulisi hoitaa.

Merjan toiminta perustuu kommunistiseen ideologiaan jolla ei ole koskaan mitään tekemistä todellisuuden kanssa.
kopli

#13

28.03.2012 19:43

Voi jeevana mitä kommentteja. :D
Munkkisuon Tuure

#14 Hyvä Merja!

29.03.2012 15:47

Merja Kyllöselle annan täyden tukeni! Kyllä jonkun nämä hurjastelijat täytyy kuriin laittaa, onneksi on saatu suoraselkäinen ministeri kerrankin virkaan! Niinhän se menee, että jos ei riko lakia, niin ei ole mitään pelättävää! Taitaa useimpien kommentoijien persukset vähän poltella! Vielä kun saisimme lakiin sen, että esimerkiksi rattijuopot tuomittaisiin aina tapon yrityksestä, niin voisi tätä jo sivistysvaltioksi kutsua!

Vieras

#15

17.04.2012 21:04

Laitoin tammikuussa Kyllöselle tuon alla olevan kirjeen, johon en toki koskaan saanut palautetta. Mielestäni Kyllönen ei ole missään määrin tehtäviensä tasalla ja hänen käsittämättömät esityksensä lähtevät fiilispohjalta.

Kirje alkaa:

KILOMETRIKORVAUKSISTA

Hei!

Kuulin tänään radiouutisissa, että olette tehnyt esityksen kilometrikorvausten pienentämisestä. Perusteena teillä oli uutisten mukaan ollut, että Jyväskylän eteläpuolella on riittävän toimiva joukkoliikenne.
Tästä on ensinnäkin suoraan pääteltävissä, että esityksenne perimmäinen tarkoitus on rangaista oman auton käyttöä. Suomi on vapaa maa ja jokaisella olkoon oikeus liikkua millä haluaa kohtuullisin kustannuksin. Autoilijat on jostain käsittämättömästä syystä otettu silmätikuksi, vaikka maksamme kohtalaisen suuren summan valtion kassaan joka ikinen päivä.
Toiseksi olisin erittäin kiinnostunut tietämään, mihin perustatte väitteenne, että joukkoliikenne toimii mainitsemallanne alueella? Itsekin asun kyseisen alueen sisällä ja valitettavasti en voi yhtyä käsitykseenne. Kuntakeskukseen täältä on reilu 20 km. Kouluaikana täältä menee aamuisin yksi auto sinne päin ja iltapäivisin tulee takaisin. Kesällä on sitten vähän hiljaisempaa… Joku pitkän matkan pikavuoro toki menee niiden lisäksi, mutta moni tarvitsee taksin, että pääsisi pikavuoropysäkille.
Onhan täällä rautatieasemakin. Tosin viimeisetkin henkilöjunat lakkasivat pysähtymästä asemalla jo vuosia sitten. Itse asiassa nyt olin väärässä. Eihän tästä ole kuin pari viikkoa, kun näin omin silmin henkilöjunan seisovan asemalla. Ei tosin ottaakseen matkustajia tai laskeakseen heitä pois vaan ihan muista syistä. Silloin nimittäin oli muutama aste pakkasta ja sehän tiesi sitä, että vastakkaiselta suunnalta tuleva Pendolino oli luonnollisesti em. syystä myöhässä noin tunnin. Hylätyllä asemalla toiseen suuntaan menevällä junalla oli tilaa seisoskella sivuraiteella odottelemassa vastaantulijaa myöhästyen samalla itsekin aikataulustaan… Junalla matkustaminen on sitä paitsi suhteettoman kallista. Ja edellä esitetyn valossa epävarmaa arpapeliä.
No, olin ehkä hieman sarkastinen, mutta totta joka sana. Eli en sanoisi joukkoliikennettä vielä kovinkaan toimivaksi.
Kolmanneksi ihmettelen asiaa, joka koskee itseäni kaikkein eniten. Toimin myyntiedustajana ja liikun asiakkaissa pitkin Itä- ja Keski-Suomea ajaen n. 80 000 km vuodessa. Miten kuvittelette myyntimiesten (ja –naisten) harjoittavan ammattiaan ilman autoa? Samoin on monia muitakin ammatteja, joita ei kerta kaikkiaan voi harjoittaa julkisilla kulkuneuvoilla. Emmekö ole oikeutetut saamaan riittävän korvauksen kuluistamme? Esim. oman nykyisen autoni pelkkä markkina-arvo laski ensimmäisen vuoden aikana n. 25 000 e ja siihen lukemattomat kulut päälle. Näidenkin viimeisten (kohtuuttomien ja keinotekoisten) polttoaineen hinnankorotusten jälkeen kilometrikorvauksia pitäisi pikemminkin nostaa tuntuvasti.
Soitinkin ministeriöönne tänään ja sain kuulla, että asian tiimoilta oli tullut jo kymmeniä puheluita. En ihmettele.
Esittämääni taustaa vasten ei voi muuta kuin todeta, että asiaa ei ole todellakaan loppuu asti ajateltu. Ainakin toivon niin. Tai jos on, niin sitten olen todella huolissani.
Purkauksestani huolimatta ystävällisessä ja rakentavassa hengessä

Myyntimies
Mökö

#16 Trafin työpaikat sodankylästä...

25.02.2013 11:35

Taas yksi hyvä syy pistää virka kiertoon. Ainoa kenen toimeentuloa ko. ministeri on tukenut on sukulaisensa Taksi!!!!