VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Eränkävijä

/ #3258 Ketä vastaan tällä kertaa.

19.04.2012 17:17

#3253: NYT RIITTÄÄ - projekti - KANTELU EU:hun KOIRASUSISTA

Eilen arvoisalle herra kirjailija puheenjohtajallenne kelpasi Riistakeskuksien ja riistapäälliköiden perustelut maatalousministeriön susipolitiikan arvosteluun. Hän vetosi vetosi hyökkäävässä ministerikirjeessään riistakeskukseen, ollen täysin samaa mieltä.

Suomen riistakeskus pitää tarpeellisena uskottavan susipolitiikan toteuttamiseksi, että asetuksella mahdollistettaisiin poikkeuslupien myöntäminen myös poronhoitoalueen ulkopuolella.

Yön yli nukuttua vai pitäisikö sanoa pikkutakin käännyttyä Riistakeskus muuttuikin  EU:lle lähetetyssä  koirasusikantelussa ystävästä viholliseksi. ja harmaasusi vihollisesta ylimmäiseksi ystäväksi. Harmaasutta ei pitäisikään hävittää vaan suojella:)

Koirien ja susien risteymät uhkaavat hävittää maastamme kokonaan aidon suojeltavan harmaasuden, mutta ministeriö, eikä sen alaisuudessa toimivat RKTL saatikka Suomen riistakeskus ole mitenkään tuoneet tätä ongelmaa näyttävästi esiin, vaan tiedotteissaan peitelleet risteymien olemassaoloa.

Kysynkin. Onko Riistakeskus hyvä vai paha. Ystävä vai vihollinen. Nyt Rittää ihmisten puolella vai heitä vastaan. Entäs mikä on harmaasuden status?

Miten on mahdollista että  te EU:lle lähettämässänne kantelussa syytätte Riistakeskuksia ja riistapäalliköitä asiantuntemattomiksi ja tiedon vääristelijöiksi ja ministerikirjeessä vetoatte heidän asiantuntemukseen  heitä innokkaasti sanasta sanaan siteeraten.

Eränkävijä ei ymmärrä.

Kysymys: Minne olette ajatellut kannella huomenna ja mistä. Jäämme mielenkiinnolla ododttamaan kuka on siinä kantelussa vihollinen? Kuka ystävä? Ja minkä  puolesta silloin huolestutaan? Kansalaisten , koirien, kotieläinten vai harmaasuden.

Tämähän menee mielenkiintoiseksi. Saisi mediakin kiinnostua kun tarjolla on sivutolkulla mielen virkeänä pitävää hauskaa luettavaa:)