ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

Shalom Yisrael

/ #651 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kadonneet palaavat

28.08.2011 16:28

#650: Shalom Yisarael - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kadonneet palaavat

 

Vastaus:Eipä sitä koskaan tiedä, mikä sukunimenne on alunperin ollut - Suomalaiset ovat kovasti jostain syystä muutelleet nimiään aikojen saatossa...

Joka tapauksessa Raamattu sanoo, että se on oikea juutalainen, jonka sydän on ympärileikattu, eli hän on rukoillut Jeesusta, Jeshuaa sydämeensä asumaan.  Hallelujaa!!! :)

Tässä on vielä tällainen luettelo, josta pitäisi suurin piirtein löytyä maailman kaikki juutalaisnimet, tämä on ulkomaalaisten juutalaisten pitämä sukunimiluettelo ja kuitenkin täältä löytyy yllättävän paljon suomalaisnimiä.

Suhtaudun itse tähän hyvin varauksellisesti, sillä täältä löytyy kaikki sukuni ja mieheni suvun sukunimet.

www.avotaynu.com

Ai niin, annan vähän ohjeita sukunimen katsomiseen, jos et niin osaa englantia.

Tuosta sivun oikealta puolelta löydät otsikon "Search Jewish Surnames". Paina siitä ja tulet sukunimiluetteloon.

Kirjoita sitten haettava sukunimi siihen annettuun kohtaan ja paina Search. Kohta ei tule todennäköisesti heti esille, vaan joudut menemään aakkosissa eteenpäin, kunnes tuo sukunimesi kohta tulee ja voit katsoa löytyykö sitä. Eteenpäin luettelossa mennäään painamalla nappia "Show next 30 records".

Mutta kuten sanoin tähän luetteloon ei kannata suhtautua "haudanvakavasti", vaan viitteellisesti, vaikka oma nimi sieltä löytyisikin. Juutalaisilla ja pakanoilla voi joskus olla jopa samoja sukunimiä - Vain geenitutkimuksella voidaan todeta, mitä sukua/rotua ihminen on.