KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Sanna K

/ #2124 Re: Re: Aurinkoisia päiviä

24.07.2011 14:55

#2123: ikuisesti jäsen - Re: Aurinkoisia päiviä 

Kylläpä täällä taas jotkut "fiksut" heittävät rakentavaa läppää :) No ei kai se taso muutu mihinkään. Olis luullu edes yhden vastakommentin ottavan kantaa joihinkin näistä kirjoitetuista epäkohdista mutta ei....

Ja kritiikki KKY:tä kohtaan on tarpeellista, sen ymmärtää lapsikin kun lukee tuosta alhaalta pari faktaa:

Katti-Matin sanoin: Hylättyjen kissojen pelastaminen ei saa olla itsetarkoitus.

Mutta ei itsetarkoitus saa olla sekään että hädänalaisimmat kissat jätetään yhtä-äkkiä ilman sitä vapaaehtoisapua mitä niille ennen on tarjottu. KKY:llä OLISI OLLUT resursseja tehdä kumpaakin työtä: ennaltaehkäisevää ja hädänalaisten auttamista. Nämä hädänalaisimmat kissat eivät kuulu löytöeläintaloille eikä viranomaisille! Vain vapaaehtoiset pystyvät auttamaan. Ja mikä hauskinta: ulosheitetyssä porukassa/KKY:ssä lopettaneissa oli sellaisia henkilöitä jotka olivat toteuttaneet leikkauskampanjoita ja olisivat olleet jatkossakin halukkaita niitä vetämään (lisäksi oli vielä liuta uusia henkilöitä, jotka varmasti kaikki pitävät ennaltaehkäisyä tärkeinpänä tavoitteena, vaikkakaan eivät hädänalaisimpien kustannuksella)

Kaikkein naurettavinta tässä on se että KKY olisi pystynyt tämän tekemään ilman lisäkustannuksia, mutta kun henkilöt jotka sitä olivat valmiita tekemään eivät miellyttäneet niin pas...kaako siinä sitten niitä kissoja ajattelemaan. Kaikkia ei voi auttaa, mutta KKY olisi pystynyt auttamaan paljon isompaakin määrää kissoja.

Joo joo, kyllä KKY auttaa hädänalaisimpiakin: murto-osaa siitä mitä ennen. Kuinkahan moni avun pyytäjä on saanut kieltävän vastauksen tänä keväänä ja kesänä?

Loppupäätelmä: KKY on sitä mieltä että myös hekin voivat kääntää selkänsä tällä hetkellä elossa oleville sairaille, hoitamattomille ja aroille kissoille. Miksi ei kun muutkin niin tekevät? Sanotaan vaan että vastuu kuuluu muille. Sairastakoon "ruttoaan" ym siellä missä sairastavat, se ei ole KKY:n ongelma. KKY vaan ennaltaehkäisee, perustakoot vastarannankiiskit uuden yhdistyksen, jolla kestää vuosikausia saada toimintansa sille tasolle että karenteenitilan perustaminen on mahdollista. Ja niitä apua tarvitsevia kissoja tulee aina olemaan yli avun tarpeen vaikka kuinka monta leikkauskampanjaa tehtäisiin.

Kirjottaja on kirjoittanut tekstinsä yksityisenä henkilönä ja omana mielipiteenään.