Vaasan musiikkiluokkien puolesta

Kommentoitu viesti


Vieras

#781 Re: Re: Re:

14.06.2012 15:58

#776: - Re: Re: En missään nimessä suostuisi, että lapseni osallistuisi lakkoon yhden opettajan vuoksi. On niin paljon muuta, mitä siellä kolussa pitää oppia. Toivottavasti viranomaiset puuttuvat tuollaiseen välittömästi.

Kyse ei ole yhdestä opettajasta.  Onhan sieltä jo kolme lähtenyt.  Nyt vaan tulee mitta täyteen ja ylitetään kynnys minkä jälkeen musiikkiluokat voidaan alasajaa.  Siitä on pääsääntöisesti kysymys.  Juri on vain välikappale.

Kyse saattaa olla musiikkiluokkien alasajosta.   Jurin jälkeen siihen on hyvät mahdollisuudet.  Vain Juri on ollut sen esteenä. Ei siitä tietenkään julkisesti puhuta sillä se saisi hurjan vastustuksen mutta kun se ensin tehdään toimintakyvyttömäksi, löytyy pikkuhiljaa puoltajia sille, että toimimaton yksikkö voidaan ihan hyvin lopettaa.

Vastaukset

musalainen

#782 Re: Re: Re: Re:

2012-06-14 16:42:22

#781: - Re: Re: Re:

Kyseessä ei ole eikä edes saata olla musiikkiluokkien alasajo. Kenen intresseissä nyt sellainen edes olisi ja ketä sellainen hyödyttäisi?! Nuo kolme opettajaa ovat lähteneet  omasta tahdostaan, kuka mistäkin syystä.  Nyt kannustetaan niitä, jotka musiikkiluokilla jatkavat opettamistaan ja aivan varmasti heiltä löytyy siihen taitoa ilman Juriakin, joka tottakai on ollut kantavana voimana koko systeemissä. Tsemppiä onkilahtelaisille! Näyttäkää, että musaluokat pysyvät voimissaan! Lakoilla ja muilla höpinöillä ei saada mitään muuta aikaan, kun vatsanväänteitä. Juri on jostain syystä saattanut itsensä tälläiseen pisteeseen. Vahinko. Mutta elämä jatkuu ja varmasti myös musaluokat!


Vieras

#784 Re: Re: Re: Re:

2012-06-14 17:20:48

#781: - Re: Re: Re:

Ainoastaan yksi on irtisanottu ja kaksi on lähtenyt omasta halusta. Ei henkilövaihdokset nyt harvinaisia ole? Turha yrittää tehdä kärpäsestä härkänen. Ihan hyviä opettajia on lähteneiden tilalle varmasti saatu ja tullaan saamaan.