Vaasan musiikkiluokkien puolesta

Kommentoitu viesti

Oppilaan isä.

#773 Re:

14.06.2012 14:37

#772: -

Vaasan kaupunginvaltuusto päätti vuonna 1977 perustaa musiikkiluokat jonne erityisesti musiikillisesti lahjakkaat oppilaat voisivat mennä.  Olen yksi musiikkioppilaan isä.   Musiikkiluokat perustettiin meitä varten.  Me joita varten ne perustettiin olemme olleet tyytyväisiä.  Yleensä asiaa mikä on kunnossa ei kannata muuttaa.  Meille on pääasia se, että lapsemme saavat normaalikoulua paremman musiikkiopetuksen.  Tähän asti he ovat saaneet.

Juri Kadar kutsuttiin, (hän ei hakenut) Unkarista opettamaan erityisesti musiikillisesti lahjakkaita oppilaita.  Hän ei ollut luokanopettaja vaan erityisesti musiikkiin erikoistunut opettaja.

Hänet tiedettiin hyväksi ja siinä hän myös menestyi.  Ala-asteen taso oli luonnollisesti paljon parempi kuin tavallisten koulujen.

Lapsistamme tuli musiikillisesti taidokkaita.

Etkö huomaa, että kyseessä on musiikkiluokkien alasajo?

Ei meitä kiinnosta jos joku virkamies ei osaa Unkaria tai ei osaa kommunikoida Jurin kanssa sillä aina on tiedetty, että eri kultturellien kanssakäyminen on taitolaji.  Jos sitä ei osaa niin ei sitä ratkaista irtisanomisin.  Tai jos ratkaistaan niin irtisanottava ei ole se johon olemme tyytyväisiä vaan se johon emme ole.

Toivottavasti tästä lähtee kansalaisliike jolla erotetaan epäillysti virka-asemaa väärinkäyttävät virkamiehet.

Koululakkoko meidän pitää organisoida seuraavaksi?

Vastaukset


Vieras

#776 Re: Re:

2012-06-14 14:49:19

#773: Oppilaan isä. - Re:  

 En missään nimessä suostuisi, että lapseni osallistuisi lakkoon yhden opettajan vuoksi. On niin paljon muuta, mitä siellä kolussa pitää oppia. Toivottavasti viranomaiset puuttuvat tuollaiseen välittömästi.


Vieras

#778 Re: Re:

2012-06-14 15:13:59