Vaasan musiikkiluokkien puolesta

Kommentoitu viesti


Vieras

#477 Re: Re: Re: Re:

22.05.2012 07:20

#476: O sancta simplicitas! - Re: Re: Re:

No en pidä sinua kovinkaan ammattilaisena, jos et näe muissa musiikinammattilaisissa mitään hyvää. Kyllä tästä maasta löytyy muualtakin hyvää musiikinopetusta. Onkilahden Alakoulussa musiikinopetus on hyvää, mutta kohtalaisen yksipuolista. Hyvä alakoululaisille, mutta en käsitä sitä järjetöntä vastustamista, jota yläkoulunopettajaa kohtaan on  tehty, kun hän haluaa hoitaa asioita vähän eritavalla. Hienoja esityksiä on sieltä musiikkiluokkien konserteissa nähty, kunnes vastustajat aloittivat painostamisen. Toivottavasti tilanne muttuu taas paremmaksi ja nähdään vielä mihin hän pystyy ja hän pystyy.

Vastaukset

En ole opettaja sivusta seurannut vain!

#478 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-05-22 09:48:19

#477: - Re: Re: Re: Re:  

 Et taida tietää että alaluokkien musiikinopettaja on välillä SAANUT harjoittaa yläluokkienkin kuoron!Oma opettaja halusi kyllä johtaa kuoroa konsertissa,joka oli aika kyseenalaista kun toinen oli harjoittanut????????

O sancta simplicitas

#486 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-05-22 18:12:30

#477: - Re: Re: Re: Re:

Et tainnut ymmärtää lukemaasi...

Mitä on kohtalaisen yksipuolinen musiikinopetus? Sanohan, jotta minäkin tietäisin. Miten hoidetaan asioita vähän eri tavalla - jos taso ei laske, miksi se ei olisi hyväksyttävää? Minkä painostamisen vastustajat aloittivat? Kerrohan. Mitä mieltä lapset ja nuoret ovat ja ovat olleet? Miksi musiikkiluokat on perustettu Vaasaan? Kerro!