VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti

NYT RIITTÄÄ - projekti

#3309 TULE SINÄKIN MUKAAN AVOIMEEN KESKUSTELUUN:

22.04.2012 03:39

HAASTE SUDENSUOJELIJOILLE AVOIMEEN ASIALLISEEN KESKUSTELUUN, OTTAVATKO VASTAAN?
http://markolind.puheenvuoro.uusisuomi.fi/103916-sudensuojelijat-miksi-ette-osaa-keskustella-asiallisesti

Vastaukset

Eränkävijä

#3310 Miksi et vastaa kysymykseen ????????

2012-04-22 08:56:53

#3309: NYT RIITTÄÄ - projekti - TULE SINÄKIN MUKAAN AVOIMEEN KESKUSTELUUN:

Mielenkiintoista. Puheenjohtaja jaksaa aina yllättää ;) Nyt veti taas hihastaan Kauhean vihollisen. Ei tosin taida saada keskustelua aikaiksi (muutama kommentti). Ei kukaan enää jaksa noista löpinöistä oikeasti innostua

Miksi muuten kiertelet kysymyksiäni.

1.Laita esiin tilastot jossa näkyy riistakannan dramaattinen väheneminen susikannan hillitsemättömän kasvun seurauksena?

2. Miksi metsästäjien viralliset järjestöt kuten mkj. metsästäjäliitto, riistakeskukset ja kennelliitto eivät halua tehdä mitään yhteistyötä kanssanne. Pelkäävätkö he leimautumista vauhkoiseen agendaanne, niinkuin Savon saloilla kierrellessä  on tullut esille.    Miksi he eivät koe asiaanne tärkeäksi ja susiongelmaa päällekaatuvaksi? Miksi Poliisi ei koe? Miksi sisäministeri?

Ensiksi teidän olisi oltava uskottavia metsästäjien, maanviljelijöiden ja  huolestuneiden äitien silmissä. Sitä te ette todellakaan ole. (VINK) Ei muutamista viherpiipertäjistä niin väliä. Eihän teidän tartte niin pienestä surkeasta, tyhmiä ja luontoa ymmärtämättömïä ihmisiä täynnä olevasta marginaaliryhmästä yhtään mitään välittää.

Sitäpaitsi poistitte solvaavat viherpiipertäjien kommentit vasta päiväkausien vitkuttelun jälkeen. Kun olin niistä useita kertoja huomauttanut. Sekä Cannabis Sativan, että Vänrikin suhteen oli sama kaava.

Katselin pitkästä aikaa susipalstan kommentteja. Kyllä siellä näkyi ktiittisiäkin kannanottoja olevan. Jos he ovat jotain poistaneet, niin kertokaa huolenne suoraan heidän  fb sivuilla. Älkää täällä , älkääkä blogissanne , kun ei kukaan  susiensuojelija  niitä lue. Luulen että kritiikkinne  julkaistaan :)