Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#39173 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

20.07.2014 14:49

#39151: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

UNRWA:n virkailijat sanovat, että sen koulusta viime viikolla löydetyt 20 rakettia on luovutettu Gazan viranomaisille. Tämä on siisti tapa kertoa, että ne luovutettiin Hamasille, joka hallitsee Gazan kaistaa.

Kertoi Gavriel Eskel

Vastaukset


Vieras

#39177 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-07-20 15:33:39

#39173: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

 

 

No juu,  -    tein taas yhden yrityksen, -  pistäisinkö tämän menemään, vai jos huamaatte asiavirheitä, olisin palautteesta kiitollinen.  Pistänpäsa tuohon hiukan toisessa muodossa olevan vaihtoehdon,  sanokaas kumpi parempi.

1.....Minkä median etiikan mukaista on käsitellä Gaza-todellisuutta pelkästään kuvaamalla toistuvan  yhteenoton yhtä,  vaikkakin raskainta osaa.  Gazalaisäitien "helmaan,"   kellariin ja  lastenhuoneen   seinän taakse   ahdettu  Hamasin terroristisolu, komentokeskus,  raketinlaukaisualusta,  asevarasto,  tai terroritekoihin käytetyn tunnelin pää  jää täysin huomiotta siviilien kokemassa ahdistuksessa,   Jihastien toiveen mukaisesti.

Palestiinalais-äitien, isien ja lasten kärsimysnäytelmästä ei loppua tule,    ennenkuin asetelma näytetään niinkuin se on.
Hamas ei enää peittele ihmiskilpikäytäntöään.  Al-Aqsan TV-kanavalla tiedottaja  Sami Abu Zuhri komentaa karanneita paikallisia uhrilampaitaan "Takaisin asumuksiinne ,  rintamakarkuruus-seuraamusten uhalla!"   Muuten koko PR- hyöty sodasta jää saamatta.   Käytäntö on hyödylliseksi havaittu.  Heidän tehtävänsä on ottaa "paljain rinnoin"  vastaan pommien tuhovoima.  - Juuri siviilien kärsimys tuottaa Hamasille  ja palestiinalaisille maailmanlaajan solidaarisuuden,  sitä kautta taloudellisen tuen,  YK:N  ihmisoikeuselinten tuen,  ja EU:N myötäkarvaisuuden.   Ja  epätoivo omien kansalaisten sydämissä suurimman poliittisen tuen.

Voisiko Suomi olla reagoimatta vaikkapa Ruokolahden jonkinasteiseen Idästä tulevaan  rakettituleen?

 

 


GAZAN KÄRSIMYSKULISSI TARKOITUKSELLINEN

Miksi humaani demokratia runtelee heikompaansa?  Haluammeko Gazan murhenäytelmän todella päättyvän?   
Silloin on nähtävä vähän syvemmin kuin TV:n uutiskuva näkee.  Gazan kärsimyskulissi on tarkoituksellinen.   Hamasin tiedottaja  Sami Abu Zuhri oli tiistaina Al-Aqsa-TV:n haastattelussa:  "Mitä teette, että  paenneet  Gazalaiset saataisiin  palaamaan ihmiskilpikäytäntöön?"   - kysyy toimittaja.  
"Tämän hyväksymiseen  kutsumme väkeämme Palestiinalaiskotien vuoksi! ?" 
Seuraavan viikon ,  eli viimeviikon maanantaina samaisen kanavan  lähetyksessä Zuhrilta tulee lipsahdus: Johdamme heitä (Siiviilejä) kuolemaan,  ei vaan yhteenottoon.

Kansainvälinen PR- on ehdottomasti ensisijalla,  se on havaittu hyväksi ja  tuottaa maailmanlaajuista tukea palestiinalaisIlle YK:ta ja EU:ta myöten.  Sitä kautta se on  myös taloudellisen avun suurin vaikuttaja.  Ja kansan epätoivo on  voimakkain poliittista suosiota  Hamasille lisäävä tekijä.

Myös huivipäinen arabireportteri Lucy Aharish Israelissa  kertoo Palestiinalaisten Golleegojensa olevan kykenemättömiä näkemään
että Palestiinalaisten kärsimys alkaa Hamasista,  ei Israelista.