Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Avioliittoa ei pidä vääristää homoudella

#36740 Re: Re: Avioliittoa...

23.06.2014 21:58

#36705: Pink Butterfly - Re: Avioliittoa...

Viisastelua,viisastelua.... sanalla "raiskata" varmaan tarkoitettiin tuhota avioliitto, ts. vääristää ja halventaa mies-nainen-liitto joka on ollut voimassa vuosituhansia. Tämänhän sinä tiesit, kunhan vain halusit vinoilla.

 

 

 

 

 

 

Vastaukset

Bögarnas fel

#36742 Re: Re: Re: Avioliittoa...

2014-06-23 23:03:08

#36740: Avioliittoa ei pidä vääristää homoudella - Re: Re: Avioliittoa...

No miksi ihmeessä hän sitten ei käyttänyt tuota "tuhota avioliitto" jos kerran niin kuitenkin tarkoitti ? Eikö tuo juuri ole sitä vastustamaasi kiertopuhetta ja vääristelyä ? Ihan sieltä kiertoilmaisujen pahimmasta päästä !Eikö olekin aina parempi sanoa,jo selvyyden vuoksi suoraan aina mitä tarkoittaa sen sijaan ,että käyttäisi kiertoilmaisuja ja vihjailua tai johonkin pyhyyksiin vetoavaa salamyhkäistä ilmaisutapaa.

Kysymyksiisi olisi näin jonkun helpompi vastata,jos sinulla jotain kysyttävää homoilta. Yksipuolisia syytösjulistuksia voit tietysti tehdä,mutta et voi estää sitä ,että niihin vastataan. Periaatteessa vaikka  kaikkiin niistä.

Vastaan nyt siis sinua eniten huolestuttavaan kysymykseesi siitä,aiotaanko ´avioliitto tuhota´. Vastaus on:ehdottomasti ei-kenenkään miehen ja naisen välistä liittoa ei kukaan ole aikonut ´tuhota´, tai puuttua siihen millään lailla, tai minkään  lakimuutoksen kautta nykyisestä.Lukekaa lakiesitys tarkemmin jos ette usko.Sanoin teille nyt asian ainakin ihan suoraan joten puheet ´vinoilusta´voit kai jättää jo? Ja jätetään myös kaikki kieroilut ja kiemurtelut pois ....


Vieras

#36748 Re: Re: Re: Avioliittoa...

2014-06-24 06:38:50

#36740: Avioliittoa ei pidä vääristää homoudella - Re: Re: Avioliittoa...

 

Persut joutuvat aina ja jatkuvasti korjailemaan sammakoitaan.