Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#34711 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suomi rukoilee...

04.05.2014 07:58

#34706: - Re: Re: Re: Re: Re: Suomi rukoilee...

 

No sepä on mukava että kuuluu siellä asti!  Ootko jonkun suuremman kaupungin lähipiirissä,  vai kaukana haja-asutusalueilla?  
Omassa ruudussa näkyi  pikkuikkunassa lukevan Java  Scipt vas.alalaidassa  hetken aina silloin kun Patmos-radion nettiyhteyttä rakensin,  sillä varmaan on jotain tekemistä asian kanssa,  tietääkseni mulla pitäis sellanen kuitenkin olla. Muistan ladanneeni.
Niin kuuntelet sitten netin kautta vai?  Sulla on kajarit vissiin?

Hyvää Pyhäpäivää !

Vastaukset


Vieras

#34712 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suomi rukoilee...

2014-05-04 08:04:46

#34711: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suomi rukoilee...

 

 

Olisiko aika avata silmät ja nähdä, mitä ympärillämme oikeasti tapahtuu?
Media eri muodoissaan näyttää nyt olevan todellinen vallan käyttäjä. Maailma ja elämä arvotetaan nyt mediassaviihteen kautta – siis vain viihteen kautta.
“Viihde on hyväksi!” on iskulause, joka opastaa meitä uuteen ajatteluun ja uusiin arvoihinkaikki pitää hyväksyä. Kaikki on oikein. Suvaitsevaisuus on epäjumalan nimi.
Perinteistä todellista kristillisiin arvoihin perustuvaa oikein/väärin elämää
ei enää maallisessa mediassa ole. Elämä on muuttunut viihteeksi tai viihde-elämäksi.

Muodolliset poliittiset ja hengelliset vallankäyttäjät ovat medialle vain pelinappuloita, joilla on tietty viihdearvo – tai sitten ei - erilaisissa politiikan peleissä. Jos et suostu mediapelin viihdearvoihin, sinut pudotetaan armotta pelistä pois.
Samanaikaisesti media on muuttunut kuin taikaiskusta antikristilliseksi ja anti-Israelilaiseksi. Ikään kuin nämä asiat olisi jossakin näin sovittu ja päätetty. (Suvivirsi on kyllä pohjakosketus.) Jumalan sanasta nousevat ajatukset ja mielipiteet sensuroidaan kylmästi sopimattomina - tähän aikaan kuulumattomina kummallisuuksina. Ne eivät enää sovi viihteen arvomaailmaan.



Vieras

#34717 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suomi rukoilee...

2014-05-04 10:58:36

#34711: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suomi rukoilee...

En haja-asutusalueella ole. Maalikylässä.