Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#34398

25.04.2014 07:17


Nostakaa katseenne: Vainiot ovat vaalenneet!

Tänäänkin kiitämme Isä näistä valtavista viljavainioista, joissa suomalaiset ovat saaneet olla keskeisissä tehtävissä;

Eritoten muslimievankelioinista Al Hayat kanavan kautta, sen vuosittaiset 3 miljoonaa ohjelmapalautetta ovat valtava määrä islamin vaalenneilta vainioilta. Ja periaatteessa luku kosketutksissa olleisiin on yleisesti aina lähes kymmenkertainen.  Harva sitä palautetta  nimittäin  edes antaa. Tähän Isä pyydämmekin siunaustasi joka päivälle, anna voimavaroja, varjele nimessäsi!

Islam vaatii aina veronsa, uskoontullessaan he joutuvat yleensä jättämään työpaikkansa, jättämään sukunsa ja perheensä, eli elämän kaikki. Mutta sen he tekevät.

"Miksi minulle ei kerrottu aikaisemmin tätä?" Useat pettyneinä ihmettelevät.
Myös arabityöstä vastaava Aaron Iibrahim koki" Kyllä minua on petetty!"

.                       Tahdomme siunata tänään kaikkia niitä,  jotka ovat tulleet tai jotka etsivät, Isä sinä näet heidän maksamansa hinnan,  erilläänolon sukulais- ja perheyhteydestä.Joka on Noissa maissa aivan se ensimmäinen ja keskeisin asia.  Siunaa heitä
tällä hetkellä,  kirkasta kasvosi ja anna iankaikkinen sanasi ja rauhasi ja ilosi!   Suojele ja varjele ja anna viisautta kenelle ilmaista
uskosta.  Herra vahvista vangittuja,  auta kaikessa heitä anna henkesi täyttää ilolla ja rauhalla Kristuksessa,  Muista Evianin vankilassa olevia. Sayed:a erityisesti,  paranna vaivoista,  lohduta.

Kiitos myös  IRRTV:n työstä kaikkialla mihin se ulottunut,  siunaamme Hannu ja Laura Haukkaa,  Varjele tänäänkin nimessäsi!
Varjele kaikkia niitä kymmeniätuhansia ihmisiä,  jotka Missioiden kautta ovat saaneet löytää elämän ja valon. Etenkin tuolla syvässä hindulaisuuden maailmassa,  ihmiskaupan ja kaiken kurjuuden keskellä.  Kiitos että siellä on kohonnut ylistysvirsi
Jumalan Karitsalle,  joka on pois ottanut koko maailman synnit!  

Täytä Isä hengelläsi heitä tänään,  virvoita ja vahvista,  varjele kaikessa. Anna kiitosmieli!

Pyydämme myös Suomen puolesta.  Armahda meitä!  Ole meille armollinen ja laupias,
Isä anna sydänten tulla Sinun luoksesi,  Tulkoon SInun valtakuntasi,  Pyhitetty Olkoon Sinun NImesi!  Tapahtukoon Sinun Tahtosi.





Vastaukset

herätys

#34400 Re:

2014-04-25 07:20:47

#34398: -

Mistä maasta muuten puhut? Tiedotuskanavien kautta tulevat viestit ovat harvoin sitä faktaa mitä näytetään.