Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#33697 Re: Re: Re: Re: "Litteän maan" ideologiaa kaupataan tasa-arvon nimissä

11.04.2014 11:40

#33694: - Re: Re: Re: "Litteän maan" ideologiaa kaupataan tasa-arvon nimissä 

Niin läpinäkyvää, niin surkeasti epäonnistunutta on tämä "litteän maan" ideologian kauppaaminen tasa-arvon nimissä, jonka avulla puna-vihreät kulttuurimarxistit yrittävät murtaa yhteiskuntamme tukipilarina olevan miehen ja naisen välisen avioliittoinstituution olemuksen. Sammutetut lyhdyt eivät auta.

Vastaukset


Vieras

#33703 Re: Re: Re: Re: Re: "Litteän maan" ideologiaa kaupataan tasa-arvon nimissä

2014-04-11 12:26:01

#33697: - Re: Re: Re: Re: "Litteän maan" ideologiaa kaupataan tasa-arvon nimissä

Litteä maa lienee kuulunut kirkon hyväksymiin dogmeihin. Se samaistuu nimenomaan uskonnollisena väittämänä näihin uskisten homoväittämiin, jotka ovat yhtä vähän yhtä totuuden kanssa.

Tasa-arvo ja ihmisoikeudet on erittäin hyvin määritelty kansainvälisissä sopimuksissa, joten on ihan turha väittää, että kyse ei olisi tasa-arvosta.

Jos tämä perusajatus on vielä jollekin jäänyt epäselväksi, kerrattakoon se vielä kerran tässä:

Tasa-arvo tarkoittaa, että jokaisella ihmisellä on oikeus toteuttaa samat perusasiat kuin kaikilla muillakin. Jos jotain ihmistä estetään lainsäädännöllisesti tai muutoin toteuttamasta elämässään asioita, jotka ovat muille mahdollisia, on kyse tasa-arvon epäämisestä.

Tästä poikkeuksena ovat:

1) asiat, jotka aiheuttavat itselle tai toisille viattomille osapuolille haittaa tai vaaraa. Tästä esimerkkinä vaikkapa pedofilian tuottama vaara lapsille tai psykoosin tai muistisairauden tuottama vaara itselle. Homojen avioliitossa tai siihen liittyvässä lasten adoptiossa ei tällaisia seikkoja ole, jotka riskeinä olisivat muuta väestöä korkeampia. Avioliittoa ja lasten tekoa ei ole kielletty esim huumevanhemmiltakaan, vaikka he ilmiselvästi tuottavat melkoisen riskin lasten tasapainoiselle kasvulle.

2) on asioita, joita saa vain rahalla, eli ne ovat kiinni omasta onnesta, taidosta ja yritteliäisyydestä. Valtio ei siis takaa kaikille asuntoa Westendissä eikä kahta mersua sen talliin. Yhteiskunta takaa tässä suhteessa vain elämiselle perustason ja evääksi peruskoulutuksen, jonka jälkeen kaikki muu katsotaan olevan kiinni omasta itsestä.