Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

ei homoliittoja eikä lapsia homoille

#30484 Re: Päivän tilasto: kirkosta eroamiset

04.03.2014 11:14

#30480: - Päivän tilasto: kirkosta eroamiset

Maailman laajuisesti kristittyjen määrä kasvaa maailmassa koko ajan. Kiinassa esimerkiksi viimeisen 20 vuoden aikana kristittyjen määrä on kasvanut yli 200 000 000 lla. Samoin Brasilisiassa, muslimimaissa ja intiassa miljoonilla. Luterilaisista kirkoista eniten kasvaa Afrikassa viimeisen 10 vuoden aikana.

Tämä taulukon laatija on todella hakoteillä siitä että tällä olisi jotain vaikutusta kristittyjen tahtoon toimia Raamatun Sanan mukaisesti. Ei ole eikä tule olemaan. Tämä kertoo vain sen että miten ei kristillisesti Suomessa yritetään vaikuttaa päättäjiin eroamalla kirkosta ja tulemalla taas takaisin. Homojen mieli on kuin tuuliviiri. Siinä on kristillisyys kaukana.

 

Vastaukset

Siitä puhe, mistä puute

#30485 Re: Re: Päivän tilasto: kirkosta eroamiset

2014-03-04 11:32:16

#30484: ei homoliittoja eikä lapsia homoille - Re: Päivän tilasto: kirkosta eroamiset

 

Kylläpä on erikoista väittää, että kaikki uskontokuntiin kuulumattomat Suomen kansalaiset olisivat homoseksuaaleja ja että kaikki evlut kirkon jäsenet olisivat heteroseksuaaleja.

Hassua tuollainen pippeliteologia.

Mystical child

#30486 Re: Re: Päivän tilasto: kirkosta eroamiset

2014-03-04 12:17:13

#30484: ei homoliittoja eikä lapsia homoille - Re: Päivän tilasto: kirkosta eroamiset 

 Ei Suomessa kukaan kirkkoon pakota kuulumaan ,joten erotahan saa jo siltä tuntuu.Kirkko ja valtio pitäisi jo kaikkialla maailmassa erottaa toisistaan . Se on  historian varrella osoittautunut huonoksi liitoksi..Uskonkysymykset  ja suhteensa tuonpuoleiseen on jokaisen viime kädessä kuitenkin ratkaistava itse, sillä yksin täältä lähdetään  ( vaikka sitten jossain ryhmäbussissa, veneessä tai autossa yht´aikaa kuoltaisiinkin) Voihan olla ,että jonkun mielestä kaikki alkaa tyhjästä ja myös päättyy tyhjään.

Suotakoon tämä ajattelu hänelle kaikin mokomin-todennäköisesti se kuitenkin sitten vähän vanhempana muuttuu,mutta ei sille mitään muuttumisen pakkoa tarvita ulkopuolelta asettaa. Se vain muuttuu jos on muuttuakseen. Elämän varrella on jokaisella aikaa miettiä...Mitä pidemmälle elämä jatkuu , sitä enemmän alkaa useimmilla olla tarvetta miettiä näitä asioita. Nuorena taas tällaisilla asioilla ei monikaan päätään vaivaa,silloin vain eletään ja aika kuluu kuin siivillä.lOikeastaanhan näin kuuluu ollakin.Niin vanhakin varmasti ajattelisi jos muuttuisi jälleen nuoreksi.Sellaista elämä on.Ilman yksilöä itseään ei maailman kokemusta ole...