Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#24511 Re: Re: Avun hakemisesta

10.11.2013 01:16

#24476: - Re: Avun hakemisesta

Kansallissosialismi on sairaus! Joka pitää kytkeä pois! Ja se tullaan myös kitkemään pois joka ainutta sitä levittävää itua!

Vastaukset


Vieras

#24512 Re: Oikean kohteen hakemisesta

2013-11-10 03:30:41

#24511: - Re: Re: Avun hakemisesta

Jos tuon tähän lainatun viestini (#24476) saa tulkittua "kansallissosialismiksi" ei kyllä tiedä siitä ilmiöstä oikeasti mitään - tai ei halua nähdä eroa. Ristiriitaista on myös vastustamasi ryhmittymän luonteenomaisen "kitkemistyylin" puolesta puhuminen: vaimennetaan vastustus, poltetaan kirjat ja "kitketään" pois puhujat. Näin tekivät juuri natsit.

Olen - usko tai älä - ihan samaa mieltä kanssasi siitä, että ääriliikkeet ovat vaarallisia, ja ne uhkaavat ihan oikeasti demokratiaa, tasa-arvoamme ja ihmisoikeuksiamme. Siinäkin, että niiden toiminta on pitkälti mielenterveydellisesti kyseenalaistettavaa, huolestuttava sekoitus aggressiivisuutta, ylimielisyyttä, näkemyksellistä suppeutta ja tunteenomaista tulkintaa yhdistettynä neuroottistasoiseen fanaattisuuteen ja vuorovaikutukselliseen kyvyttömyyteen.

Kun kerran olet noin innokas, ota oikeasti selvää siitä, millaista on vastustamasi ilmiö, jotta voisit jatkossa kohdistaa tarmosi niihin, jotka oikeasti sitä edustavat.

Yksi vihje alkuun: natsit eivät harrasta filosofointia ja pohdiskelua. He ilmaisevat itsensä mielellään tunteillaan - aika lailla tuohon tyyliin, kuin mitä tuossa juuri kirjoitit. He eivät halua ymmärtää, vaan he haluavat osoitella, erotella, syytellä ja sanella (mihin aloittelija toki saattaa sekoittaa pohdiskelevan kriittisyyden).