Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

vieras vaan

#20618 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

16.09.2013 10:43

#20617: ihan tuttu - Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


'Ei Suomen lainsäädännössä ole minkään ryhmän "omia lakeja". Lainsäädäntö koskee kaikkia... '.

No ei nyt sentään, kukin laki koskee kussakin laissa mainittuja ryhmiä, avioliittolaki asim. naista + miestä, kirjanpitolaki kirjanpito velvollisia jne.

Vastaukset


Vieras

#20623 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

2013-09-16 11:16:12


Vieras

#20624 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

2013-09-16 11:19:03

#20618: vieras vaan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto No eihän se avioliittolaki puhu mitään seksuaalivähemmistöistä, teillä on oma laki rekisteröidystä parisuhteesta, jonka voitte muokkailla mieleiseksenne.

 

Väität lainsäädännössä olevan kaikenlaisten ihmisryhmien "omia lakeja", joita nämä ryhmät voisivat muokkailla mieleisikseen. Näin ei tosiaankaan ole; eduskunta säätää lait. Lisäksi lainsäädäntö koskee kaikkia, vaikka sisäkirkkoministeri Päivi Räsänen väitti kristityillä olevan oikeus olla sitä noudattamatta, jos Raamatusta löytyy sopiva säe. Esimerkiksi elinkeinonharjoittaja ei voi rangaistuksetta kieltäytyä palvelemasta samansukupuolista paria uskonnolliseen vakaumukseensa vedoten. Tämän tosiseikan voit ihan omin silmin todeta tästä uutisesta:

http://www.satakunnankansa.fi/cs/Satellite/Satakunta/1194617697601/artikkeli/naisparia+syrjineelle+sastamalalaiselle+sakot.html

Muuten tiesitkö, että kansalaisaloite tasa-arvoisesta avioliittolaista on piakkoin tulossa eduskunnan käsiteltäväksi? Seuraavaksi varmaan itket tyypilliseen nettipersutapaan, että hetroseksuaalisia lihaa syöviä valkoihoisia suomalaismiehiä syrjitään.