Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

vieras

#10216 Lue vetoomus ensin 10209 ja ymmärrä, mikä tämä adressi on ja mistä on kyse.

16.04.2013 15:14

Olen kaikenlaista syrjintää ja muukalaisvihaa vastaan, haluan, että ihmistä kohdellaan aina ihmisenä, eikä sen perusteella, mikä hänen sukupuolensa, ihonvärinsä tai seksuaalinen suuntauksensa on.

10209 Kuuntele!

Nyt olet silloin väärällä osastolla. Ihmiset saavat olla sellaisia kuin ovat.  Tässä adressissa ei ole kyse ihonväristä, eikä homojen ja lespojen asioiden ajamisesta, hoitakoon he omat asiansa, mitä se meille kuuluu.

Tämä adressi/vetoomus on avioliitto naisen ja miehen välisen julkisen liiton säilyttämisen puolesta. Niinkuin se nyt on ja muutoksia se avioliittolaki ei tarvitse, koska se on tasa-arvoinen juridinen avioliitto naiselle ja miehelle. Miksi sitten pauhaat? Onhan meillä oikeus puolustaa avioliittolakia, kun olemme avioliitossa olevia. Toivon ettei meitä syrjittäisi avioliittomme puolesta, mutta kovasti meitä yritetään syrjiä ja kohdellaan huonosti jotka olemme lakisääteisessä naisen ja miehen välisessä avioliitossa. Toivoisin meidän haukkumisen ja mustamaalaamisen jo riittävän.

Vastaukset


Vieras

#10218 Re: Lue vetoomus ensin 10209 ja ymmärrä, mikä tämä adressi on ja mistä on kyse.

2013-04-16 15:41:57

#10216: vieras - Lue vetoomus ensin 10209 ja ymmärrä, mikä tämä adressi on ja mistä on kyse.

Toivon ettei meitä syrjittäisi avioliittomme puolesta, mutta kovasti meitä yritetään syrjiä ja kohdellaan huonosti jotka olemme lakisääteisessä naisen ja miehen välisessä avioliitossa.

Omaan parempaan asemaan vedoten ei mielestäni ole fiksua pyrkiä oikeuttamaan toisten ihmisten oikeuksien poljenta ilman hyväksyttävää syytä. Sinun avioliittosi ei muutu miehen ja naisen välisestä virallistetusta parisuhteesta mihinkään, eli sinua ei syrjitä. Nais- ja miesparit nostetaan sukupuolineutraalilla avioliittolailla pois b-luokan kansalaisen asemastaan, johon heidät aikoinaan sysättiin. Tällöin kaikki kelpoiset, jo nyt institutionaalista suojaa nauttivat parit pääsevät samalle tasolle oikeuksiensa kanssa.

On järjetöntä pitää rinnakkain kahta erillistä mutta sisällöltään melkein identtistä liittomuotoa lähinnä vain siksi, että vastustajilla on jokin uskonnollinen motiivi tai sitten he eivät muuten vaan diggaa hinttareista.