Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Signal

/ #16113 Re:

22.06.2013 09:02

#16110: -

Juuri noin Jeesus sanoi opetuslapsilleen ja antoi lähetystehtävän nimenomaan heille. Turhan usein ns. uskovaiset lähtevät matkaan omassa voimassaan tai väärän hengen kehoituksesta. Silloin ei saada oikeata "satoa", vaan ns. käännynnäisiä. Matt.23:15 "Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te kierrätte meret ja mantereet tehdäksenne yhden käännynnäisen; ja kun joku on siksi tullut, niin teette hänestä helvetin lapsen, kahta vertaa pahemman, kuin te itse olette!"

Nykyisin lähes kaikki puhujat paasaavat ainakin karismaattisissa seurakunnissa, että pitäisi lähteä evankelioimaan "toreille ja aitovierille". Se ei ole lainkaan Raamatun mukaista opetusta, sellainen opetus tulee väärästä hengestä.

Raamatun sanan mukaan, pitäisi nimenoman kärsivällisesti odottaa ja odottaa, eikä suinkaan lähteä omissa voimissa esim. evankelioimistyöhön. Jeesus kyllä kertoo aikanaan, kun hetki on oikea. Kun palvelija on ensin testattu ja opetettu ko. työhön.

Opetuslapset olivat ammattitaitoisia kalastajia ja he olivat omassa voimassaan turhaan yrittäneet kalastaa koko yön. Vasta sitten, kun rannalla seissyt Jeesus opasti, milloin ja missä kalastaa (oikea aika ja oikea paikka) opetuslapset saivat ison saaliin. Näin meidänkin tulisi odottaa ja lähteä liikkeelle vasta sitten, kun Jeesus selvästi kertoo sen.

Joh.21:6 Hän sanoi heille: "Heittäkää verkko oikealle puolelle venhettä, niin saatte." He heittivät verkon, mutta eivät jaksaneet vetää sitä ylös kalojen paljouden tähden."