Vaasan musiikkiluokkien puolesta

Kommentoitu viesti

Äänestäjä

#770 Epäiltyjä jäävejä ohjaamassa aikuisia lautakuntalaisia.

14.06.2012 11:58

Lautakunnan kokoukseen oli änkenyt itsensä Swanljung ja luultavasti Lehmus. Mutta ei Kadaria   päästetty vaikka asia oli hänen.  Hänenhän siellä olisi pitänyt olla mutta Siellä ei missään tapauksessa olisi saanut olla epäillysti jäävejä virkamiehiä jonka silmien alla äänestys toteutettiin. Kun Kadaria ei ollut kutsuttu oli kokous epäillysti puolueellinen ja jäävien vedättämä. Tässä kokousedustajat joista Aino Siltanen ja Tytti Hyttilä-Huhta äänestivät musiikkiluokkien puolesta ja joku osallistuja oli lähettänyt varamiehen ja joku lähti ennen äänestystä pois. Päivi Hellfors joka oli pj. Tytti Hyttilä-Huhta, Ulla Granfors, Risto Hankosaari, Päivi Ahvenvaara, Matias Mäkynen, Juha Silander, Jaakko Perttu, (Heli Koskisen varamies) Marja Mustonen, Eeva Ahlberg (lähti mahdollisesti ennen äänestystä)

Seuraavien osallisuudesta ei olla aivan varmoja
Kalle Mattila (Mikael Rönnqvistin varamies), Anders Lindberg.

Kun äänestätte kuntavaaleissa, saatatte äänestää musiikkiluokkien puolesta tai vastaan sillä käytännössä musiikkiluokkien alasajo on jo alkanut ja siirrytään normaalin peruskouluopetukseen ilman erityistä musiikkiperuskoulua.

Vastaukset


Vieras

#771 Re: Epäiltyjä jäävejä ohjaamassa aikuisia lautakuntalaisia.

2012-06-14 13:08:12

#770: Äänestäjä - Epäiltyjä jäävejä ohjaamassa aikuisia lautakuntalaisia.

Surullista, niin surullista ja niin tyypillisesti vaasalaista taas..  Ei tässä tietenkään oikeus puhunut vielä, mutta silti. Oli vain kaksi naista , "joilla oli munaa", kuten joku totesi...

.....

#774 Re: Epäiltyjä jäävejä ohjaamassa aikuisia lautakuntalaisia.

2012-06-14 14:37:31

#770: Äänestäjä - Epäiltyjä jäävejä ohjaamassa aikuisia lautakuntalaisia.

Musiikkiluokan takiako lautakunta oli koolla? Eikös se ollut Kadarin irtisanominen äänestyksen kohteena. Musiikkiluokathan jatkavat  joka tapauksessa. Musiikkiluokkien toiminta ei saa eikä voi olla yhden opettajan varassa. Toiminta jatkuu!