KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Totta vai tarua

#2869 Re:

15.12.2011 11:12

#2865: -

Kuten sanoin: "ja sai livautettua toimintakertomuksen TAITAVASTI ohi."

Vielä kerran: tilintarkastaja tarkastaa toimintakertomuksen oikeellisuuden tarkastuksessaan. Nyt kertomus oli monin osin  valheellinen. Mutta eihän sitä rivijäsen voikaan tietää. Peltoniemen vaihtoehtotoimintakertomuksessa sen sijaan on kaikki totta.

Väität, että "oikea versio on se mikä on hyväksytty". Juttu meni niin, että mitään toimintakertomusta ei hyväksytty! Se jäi hyväksymättä.

Esityslistan mukaan "kuullaan toimintakertomus ja tilintarkastajan siitä antama lausunto". Niin tehtiin; toimintakertomus kuultiin!

Puheenjohtaja Tuori ei koskaan avannut keskustelua toimintakertomuksesta, joten sitä ei päästy käsittelemään ja muuttamaan.

Näin juttu meni. Kaltaistesi tyyppien ei kannata suotta kommentoida asioita, joita eivät ymmärrä. Vai mitä?

Vastaukset

Timo P.

#2870 Toimintakertomuksesta

2011-12-15 11:40:17

#2869: Totta vai tarua - Re:

Väärin meni! Ei toimintakertomusta edes kuultu kokouksessa. Vaikka esityslistassa niin lukikin.

Se lakimiespuheenjohtaja toimi sillä tavalla, että hän mainitsi vain, että toimintakertomus on ollut luettavissa  jäsenlehti Katti-Matissa, eikä sitä tässä kannata lukea. Pam! Nuija kolahti.

Tämä puheenjohtaja oli palkallinen, ja hänet enemmistö valitsi kokouksen puheenjohtajaksi. Ilmainen vastaehdokas, joka oli muuten merikapteeni, ei jostain syystä enemmistölle kelvannut.

Pitää paikkansa, että hallussani on täysin oikeellinen toimintakertomus vuoden 2010 tapahtumista. Se on varmistettu sähköpostiviesteistä, (joidenkin) hallituksen jäsenten tarkastuksella, jäsenlehdestä, KKY:n kotisivustolta ja vuoden 2010 vuosikokouksen  päätöspöytäkirjasta sekä omista päiväkirjamerkinnöistäni.

Joka muuta väittää, ei valitettavasti tunne asioita tai valehtelee. Niin se vain on. Joskus totuus on vaikeata kestää.

(Kirjoitin tämän ANSIOTOIMENI ruokatunnilla, joten tämän tekstin kirjoitusaika ei ole pois kissaharrastukselta. Tämä suunsoittajille tiedoksi.)