Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#37684 Re: Hiv on homojen kansantauti THL.

02.07.2014 22:26

#37676: Avioliitto on jo tasa arvoinen. Homous on epätasa arvoinen. - Hiv on homojen kansantauti THL.

 

 

Kyllä se tietysti on aivan vapaaehtoista,  ja sittenkään ei ole.   Tuo filmi sai omista tallenteista taustaa sille,  mikä mahdoton voimalataus homoseksuaalisissa tunteissa  on.  Ei ole todellakaan ihme,  että siihen maailmaan  suinpäin syöksytään.  Jos ei   selkeää hengellistä uomaa omassa elämässä ole,  miten voisi sitä kiusausta vastustaa.   
Sanoisin,  että se  50 kertaa voimakkaampi kuin heteroihastuminen.  Siksi ei ole ihme,  ettei tämän maailman ihminen missään tapauksessa halua luopua noiden vahvojen affektien kokemisesta,  sehän on kuolema,  jos näistä luopuu! Täytyy tulla elämään jotain peräti voimakasta,  mikä panee valitsemaan.

Homoseksuaalisuus ei suinkaan ole pelkkää fysiikkaa.   Mutta se on  vaarallista, koska se tarjoaa todella väkevät tunteet.  Tämä on hyvä tiedostaa niiden,  (tai yrittää tiedostaa),  jotka eivät kokemusmaailmastaan mitään tällaista tunnista,  tai eivät  ole koskaan tunnistaneet.  Se ei tee siitä tietysti yhtään luvallisempaa,  silti!  
Mutta kaikilla ihmisillä on kiusauksia,  joita  on todella vaikeita vastustaa.

Mitä homoseksuaalinen kiusaus on eksistentiaalisella tasolla?   Sitä ei taida ihan joka toinen ymmärtää.  Uskon kyllä kaikesta huolimatta sen nyt  liittyvän kyllä juuri tähän aikaankin.         Muttei vain tähän aikaaan!

En  kuitenkaan puhu  siitä suuresta massasta gay-porukkaa,  joka lentää kukasta kukkaan,  en osaa arvioida ollenkaan sitä,  enkä ymmärtää sisältäkäsin.



Vastaukset

Naisen ja miehen avioliitto on jo tasa arvoinen.

#37689 Re: Re: Hiv on homojen kansantauti THL.

2014-07-03 02:33:58

#37684: - Re: Hiv on homojen kansantauti THL.

Se joka homohiv kansantautiin rakastuu on todella viemärin viemää. Se on kuvottavin harrastus maan päällä, harrastaa sellaista mistä voi saada tappavan tartunnan ja taudin. Ei sellainen ole mitään rakkautta vaan tuhoisa himo.

Avioliitto ei kaipaa tuollaista käytöstä ja kansantautia.

Avioliittossa kaikki toimii. Homous aiheuttaisi vaan epätasa arvoa ja hiv tartuntojen lisääntymistä ja lapsettomuuden lisääntymistä, työvoimapulaa kun hiv ja aidsi aiheuttaa ennenaikaisia menehtymisiä. Homous aiheuttaa muita monenlaisia sairauksia mm peräsuolen syöpää ja immuuni suojaus järjetelmän hajoamista ihmisen sisällä. Kuka tällaiseen voi rakastua ei kukaan. Himo saa aikaa tällaisia tekoja ei todellinen rakkaus.