Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#33807 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ah, ma nauran! - Päivi Räsäsen lausumaa

12.04.2014 15:03

#33806: Armo riittää syntiselle - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ah, ma nauran! - Päivi Räsäsen lausumaa

"Omantunnon on ihmiseen laittanut Jumala, koska Jumala haluaa ilmoittaa ihmiselle tahtonsa ja haluaa ihmisen noudattavan tahtoansa."

Tämä on juuri se vallankäytön pirullisin keino, ihmisen tahtoon tunketuminen väkivalloin moisen valheen kautta. Tahtonsa haluavat ilmoittaa lahkon setämiehet omia pyyteitään edesauttaessaan.

"...ihmisiä tulee elävään uskoon,sairaita paranee,pahat henget lähtevät ihmisistä,varkaat palauttavat varastamansa tavarat, ihmiset hylkäävät syntinsä, jopa kuolleita herää henkiin Jumalan valtavasta voimasta !"

Tarkoittaa, että uskova alkaa noudattaa tunnontarkasti jotain moraalisääntöä ja saa siitä kiksejä. Monesti toki se voi olla parempi kuin aiempi kriminaali tai päihde-elämä. Kuolleitten heräämiset suin muut menevät kyllä urbaanien legendojen ja silkan huijauksen piiriin. Uskovilta katoaa myös kyky ymmärtää, mikä tapahtuisi joka tapauksessa sattumalta ihan ilman jumalien avittamista. Tällöin ihan normaalitkin asiat menevät tämän johdatuksen piikkiin.

Vastaukset

Täältä vastaus

#33898 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ah, ma nauran! - Päivi Räsäsen lausumaa

2014-04-13 12:22:46

#33807: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ah, ma nauran! - Päivi Räsäsen lausumaa

Vaikutat kovasti panettelevalta ja syyttävältä uskovia kohtaan. Muista kuitenkin yksinkertainen totuus: jos osoitat toista sormella niin kolme sormea osoittaa sinua itseäsi kohti.

Me kaikki menemme kerran tilille Jumalan eteen. Et vastaa siellä naapurin elämästä, vaan omasta elämästäsi.