Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

vieras

#19784 Re: "Kuluja ja sairaalajono-tukkeita"

31.08.2013 12:43

#19780: - "Kuluja ja sairaalajono-tukkeita" Suomessa, kuten muissakin länsimaissa, hiv:n esiintyvyys on hbm-ryhmässä monikymmenkertaisesti korkeampi kuin heteroväestössä. Suomalaisten hiv-tartunnoista yhteensä 45 prosenttia on saatu miesten välisessä seksissä. Tämä tekee kohderyhmästä hiv:n ennaltaehkäisyn kannalta kaikkein haavoittuvaisimman yksittäisen ryhmän Suomessa.

Näin on....homot myös tulevat veronmaksajille kalliiksi ja vielä jos lakia muutetaan tulee lisää kuluja. Rakennemuutos aiheuttaa niin monenlaista muutosta tässä yhteiskunnassa. Jos esim. peräsuolikorjaukset lopetetaan, niin ne hommat loppuvat siihen. Kuka sen maksaa? Rahat eivät riitä kaikkeen. Itse on maksettava kulujansa. Toivottavasti "akuuttihommat" kuitenkin hoidetaan tulevaisuudessakin.

Vastaukset

vieras

#19785 Re: Re: "Kuluja ja sairaalajono-tukkeita"

2013-08-31 12:58:46

#19784: vieras - Re: "Persuleikkaukset nielevät miljardeja"

 

Unohdat nettipersujen tarvitsemat jatkuvat erikoisleikkaukset, jotka tulevat yhteiskunnalle valtavan kalliiksi. Tämä ongelma on sinulle tietysti liian henkilökohtainen ja häpeällinen. Kaiken lisäksi nettipersut eivät maksa veroja, toisin kuin työssä käyvät kansalaiset.