Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#9645 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miehen ja naisen välinen suhde

14.04.2013 06:49

#9640: Ainoastaan tekojanne ei voi hyväksyä. Rakastamme edelleen lähimmäisiämme. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miehen ja naisen välinen suhde

Ymmärrän kyllä ilmeisen tuskasi asian tähden. Mutta pitäisi tarkentaa, keitä nuo "me" ovat, joille nykyinen avioliittolaki kuuluu? Nykyinen avioliittolaki koskee kuitenkin kaikkia suomalaisia nais-mies- aviopareja, joista suuri osa ei edes kuulu kirkkoon, osa voi kuulua eri uskontokuntaan jne. Näkisin, että nykyinen avioliittolaki kuuluu jo suuremmalle joukolle kuin "meille". Itsekin olen miehen kanssa avioliitossa oleva nainen, ja siltikin kannatan tasa-arvoista avioliittolakia.

Kenen asioihin ja kenen taholta tässä siis ei saa puuttua?

Vastaukset

TEKOJANNE EMME HYVÄKSY, MUTTA EDELLEEN RAKASTAMME LÄHEISIÄMME.

#9649 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2013-04-14 07:22:39

#9645: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miehen ja naisen välinen suhde

Ainoastaan yhdelle miehelle ja yhdelle naiselle, siis nainen ja mies avioituvat ja liittyvät yhdeksi. Ei mies ja mies, eikä miehet ja miehet. Ei nainen ja naiset kuulu tähän avioliiton joukkoon. Jokainen saa kuulua kirkkokuntaan mihin haluaa ja avioliittoon vihkimisen voi suorittaa joko maistraatissa tai kirkkokunnissa missä haluaa, mutta vain yhdelle naiselle ja yhdelle miehelle kuuluu avioliitto. Kävimme maistraatissa todistajien läsnäollessa pyysimme sunauksen avioliitollemme ja se on kestänyt. AVIOLIITTO ON NYT JO TASA-ARVOINEN YHDEN NAISEN JA YHDEN MIEHEN AVIOLIITTO. Älkää romuttako avioliittolakia, joka nyt on jo se joksi se on tarkoitettukin. Pyydän armollisuutta meitä kohtaan!!