Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#5556 Re:

02.04.2013 14:21

#5549: -

Miehen ja naisen välinen avioliitto pidettäköön kunniassa!

 

Avioerotilastoja katsoessa ei voi kuin ihmetellä, mitä avioliiton kunniassa pitämiselle on tapahtunut. Lienee homojen syytä, että heterot eroavat kuin kanit.

Vastaukset


Vieras

#5558 Re: Re:

2013-04-02 14:37:33

#5556: - Re:

Avioliittoa ei heitetä roskikseen, eikä luovuteta luonnottomien himojen temmellyskentäksi, vaikka me vajavaiset ihmiset liittoja rikommekin.

 

Ihanteet, tavoitteet ja arvot ovat ja pysyvät ja on todella paljon kauniita esimerkkejä siitä että mikä siunaus avioliittoon kätkeytyy kun sitä "ohjesäännön" mukaisesti vaalitaan :)

 

"Niin pysyvät nyt nämä, usko, toivo ja rakkaus, mutta suurin niistä on rakkaus"

 

Edelleenkään ei ole näiltä avioliiton nakertajilta tullut vastausta edes siihen että miksi he ylistävät aina sellaista ihmistä joka kertoo alkaneensa homo/ lesbosuhteeseen ja toisaalta huutavat kirousta sellaiselle joka kertoo hylänneensä esim. homosuhteen ja elävänsä yksin tai on peräti tervehtynyt sukupuoliselta identiteetiltään ja avioitunut vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa.  Tuossakin kohden paljastuu näiden veijareiden kiero asenteellisuus.

Solvaamisen ja Jumalan Sanan pilkkaamisen kyllä taitavat oikein hyvin, kaikki sellainen onkin pimeyden töitä. Tulkaa valkeuteen te ihmislapset!