Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

urpot ohoi !

#5522 Re: Homoille oma kirkkokunta?

02.04.2013 11:55

#5518: normihetero - Homoille oma kirkkokunta?

HOMOT EI OLE ÄNKEÄMÄSSÄKÄÄN KIRKKOOSI

itse erosin kirkostanne juuri tuon vuoksi, olette inhottavia, pikkusieluisia, syntien vertailijoita, tekopyhiä, hurskaita ja nostatte raamatusta ylös vain ne kohdat jotka tuo raamatun hyvään valoon. KUKA TÄLLAISEEN LAHKOON HALUAISI KUULUA? Kirkosta eroaminen on tasaisesti nousussa, sikäli mikäli tiesit. Moni uskoo mieluummin Jumalaansa kotonaan, kuin menee moiseen kuvottavaan paikkaan missä teidän laisenne oikein keräytyy kasaan.

 

Homot hakevat juridista oikeutta, jotta voivat laillisesti mennä avioon. Sillä ei ole mitään tekemisissä kirkon kanssa, kun avioon voi mennä maistraatissa. Ja jos jotkut homot sitten haluaisi nimenomaisesti kirkossa avioon EI OLE MILLÄÄN LAILLA SINUN ASIASTI TUOMITA HEITÄ vaan päätöksen siunauksesta tekee pappi, lopullinen tuomio tulee sitten elämän päässä, joten älä sinä siitä murehdi vaan pidä huoli omista asioistasi, tuollainen ihmisvihan kuulutus ja kansankiihoitus voi viedä sinutkin vielä jonnekin lämpimään jonain päivänä. HÄPEÄ.

Vastaukset


Vieras

#5528 Re: Re: Homoille oma kirkkokunta?

2013-04-02 12:35:10

#5522: urpot ohoi ! - Re: Homoille oma kirkkokunta?

SETA suomessa on kiihoittanut ihmisiä ja sekoittanut perheiden ja lasten elämän sukupuolittomalla opetuksellaan ja koulutuksellaan perusarvoja vastaan monta vuotta. Ja pyrkii viemään sukupuolettomuutta myös päiväkoteihin, esikouluihin, alakouluihin ja yläkouluihin, yliopistoihin, ammattikouluihi ja työpaikoille. Tämä jos mikä on kansan kiihoittamista kansakuntaa ja yksilöä epämoraalisella tavalla.

Ja tätä he kutsuvat tasa-arvoksi ja suvaitsevaisuudeksi. On todella kieroa seta touhua.