KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Jäsen noin 20 v
Vieras

#487 Peltoniemet perustakaa oma yhdistys !

17.01.2011 21:06

Kun te Peltoniemet olette niin erinomaisia ihmisiä omasta mielestänne, niin perustakaa oma eläinsuojeluyhdistys ja jättäkää meidät kissojen ystävät rauhaan. KKY on vanha ja arvostettu yhdistys ja toivoisin sen sellaisena pysyvänkin. Te vain haluatte koko ajan riitaa haastaa, kun energia pitäisi laittaa kissojen auttamiseen. Hävetkää, jos osaatte !
Miksi SEY erotti Pirjo Peltoniemen eläinsuojeluvalvojan hommista, niin se todella ihmetyttää, luulisi SEY:ssäkin olevan pulaa aktiivisista ihmisistä....huomasivatko he , ettei PP ole sopiva henkilö edustamaan SEY:tä....


Jos sijaiskotitoiminta pelaa, niin silloin on järkevää hoitaa kissat sijaiskodeissa. Kissatalon pyörittäminen nielee valtavasti rahaa.Niillä rahoilla järjestää lukuisia leikkauskampanjoita lähikunnissa.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#503 VAIHTAKAA JO LEVYÄ!!!

2011-01-17 22:55:30

#487: Jäsen noin 20 v - Peltoniemet perustakaa oma yhdistys ! 

Ihan oikeasti, eikö teidän mummojen sanavarastosta löydy kuin 3 argumenttia jokaiseen asiaan? Joko on rahanahne, hullu tai sitten pitää perustaa oma yhdistys?

 

Timo P.

#511 Re: Peltoniemet perustakaa oma yhdistys !

2011-01-18 10:19:08

#487: Jäsen noin 20 v - Peltoniemet perustakaa oma yhdistys !

Pitäisikö minun siis perustaa uusi yhdistys? Minuako tarkoitit? Miksi ihmeessä? Mikä yhdistys?  Minähän olen jo jäsenenä KKY:ssä. Ja lukuisissa muissa yhdistyksissä. JOPA MINULLA on jäsenen oikeudet.

Ilmoitan samalla julkisesti, että en aio jatkossakaan ottaa vastaan minuun kohdistettuja laittomia toimia.

KKY:ssä on viisi ihmistä, jotka ovat koskaan niin tehneet: Terttu Kanervo, Vadelma-Aurora Salo, Anneli Repo, Eija Lehtimäki ja Terhi Salo. Tämä viisikko epämääräisine taustajoukkoineen tuhlaa vähitellen hiipuvia voimiaan aivan toisarvoiseen touhuun.

Väärillä teoilla on aina seuraukset. Tehdessään tekosiaan on aikuisen ihmisen vain ymmärrettävä mahdolliset seuraamukset. Itku ei auta. Ei ole äitiä tai isää, jolle voisi kannella, jos sitä yhtä poikaa siellä hiekkalaatikolla ei pystykään itse määräilemään. Itse se vastuu on otettava.

Uudistusta toivova
Vieras

#517 Vanhentuneelle jäsenelle

2011-01-18 21:47:25

#487: Jäsen noin 20 v - Peltoniemet perustakaa oma yhdistys ! 

Jäsen 20v taitaa olla jumiutunut toisten virheiden etsimiseen hinnalla millä hyvänsä. Tätä samaa laulua on jo laulettu useita vuosia ja edelleen muutamia KKY:n ihmisiä kiinnostaa mitä toiset tekevät KKY:n ulkopuolella.

Kumma juttu sinänsä. Eikö jokaisella ole täysi oikeus kuulua vaikka jehovan todistajiin tai Greanpeeceen tai vaikka tapparaan? Mitä P..a se kuuluu kenellekään missä harrastustaan suorittaa.

Onko KKY jonkinlainen portti josta saa vain ne kulkea joilla ei ole muuta tekemistä.Kuten PJ ja A.Repo ja Vattu Salo.

Kissojen ystäviä te ette todellakaan ole. Valkeakoskellakin kissoja tapetaan urakalla, eikä kukaan tiedä montako niistä on kotikissoja joita ei haluta enää ottaa, kun ovat jo villiintyneitä.

Nyt pitäisi niiden HÄVETÄ oikein kunnolla jotka eivät ajattele kissoja vaan vain omaa napaansa ja asemaansa, joka 20v aikana on saavutettu ties millä kieroilulla ja valehtelulla.

Oppositiolaiset tuntuvat olevan paremmin perillä oikeasta kissojen auttamisesta, mutta ette te jotka haluatte vain oman paikkanne säilyttää. Mikähän siellä takana oikein piileksii, kun noin raivokkaasti puolustatte omaa nahkaanne. Viisainta olisi jo antaa periksi ja jättää kissojen huolehtiminen niille jotka sen oikeasti osaavat.

Satun myös olemaan selvillä tästä eläinsuojeluvalvojasta. Peltoniemeä EI  siis ole erotettu, vaan hän valitsi kissat tarpeellisemmaksi, kun valvojan työn. Tässäkin taas näkyy se kuinka jonkun toinen harrastus on tärkeämpää saada selville kun kissojen hoito. Vai onko jotain hampaankolossa ja siihen pitää löytää väkisinkin joku syyllinen.Vaikka valehtelemalla törkeästi. Sehän on näiden muutamien hallituksen jäsenten päätarkoitus. On ollut jo vuosia.