Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!

Kommentoitu viesti

Näin se menee!
Vieras

#3324 Karjalan palautus

05.11.2012 06:11


Suomelta on ryöstetty vastoin kansainvälistä oikeutta 13,3 % sen pinta-alasta. Karjala on ollut osa Suomea vuodesta 1812 lähtien. Vuoden 1920 Tarton rauhan rajat ovat Suomen oikeat rajat, kuten jalkaväenkenraali Ehrnrooth sanoi 17.12.2003: "Olen sitä mieltä, että rajat, jotka solmittiin Tarton rauhassa, ovat oikeita rajoja ja jotka ehdottomasti pitäisi palauttaa."

Nyt on tullut aika puhua asiasta, josta oli pakko vaieta suomettuneisuuden vaikeina aikoina. Kerään tähän osioon aineistoa Karjalan palautuksesta. 

Karjalan palautuksessa ei ole kyse siitä, tapahtuuko se. Kyse on vain siitä, milloin se tapahtuu.
Luultavasti viimeistään vuonna 2014. Silloin on kulunut 70 vuotta Karjalan anastuksesta. Päättyisikö Karjalan ja Suomen 70-vuotinen Baabelin vankeus silloin?

Uskon myös Itä-Karjalan, Vienan ja Aunuksen Karjalan, sekä myös Kuolan alueen yhdistyvän tulevaisuudessa Suomeen, johon niiden olisi pitänyt kuulua jo vuosisatoja sitten. Vaikka Itä-Karjala ja Kuola eivät ole koskaan kuulunut Suomeen, uskon, että tulee aika, jolloin itäisemmätkin Karjalan alueet, Kalevalan laulumaat, liittyvät Suomeen, mihin ne luonnollisesti, maantieteellisesti ja kulttuurihistoriallisesti kuuluvat yhteisen kielen ja heimosukulaisuuden takia. Suomen sukuiset kansat vapautuvat silloin vihdoinkin slaavilaisesta ikeestä ja ne voivat rakentaa yhdessä yhteiseen perintöön perustuvaa kulttuuriaan.

Uusissa historian tilanteissa kaikki voi muuttua. Sain 9.1.2009 rohkaisevan raamatunpaikan Jesajan kirjan luvusta 58, jae 12, joka kuuluu seuraavasti:
"Ammoin raunioituneet asumuksesi sinä rakennat jälleen, pystytät rakennuksia muinaisille perustuksille, ja niin sinun nimesi on oleva: sortuneiden muurien korjaaja, maan asutuksen elvyttäjä."

Alunperin tuo raamatunkohta puhuu Israelin ja Jerusalemin uudelleenrakentamisesta, mutta yhtä hyvin se voi puhua raunioituneen Karjalan rakentamisesta, korjaamisesta ja Suomen sukuisten kansojen asutuksen elvyttämisestä.

 

                 

 

       

http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/nav-kuva2.jpg...

 

http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/Tarton_rauha_1920.jpg...

    

http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/Karjala.jpg...

    

http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/images.jpg...

    

http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/greater_finland___suur_suomi_by_fenn_o_manic-d...

 

http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/Suomi%20Neito.jpg...

       

Vastaukset


Vieras

#3326 Re: Karjalan palautus

2012-11-05 15:05:06

#3324: Näin se menee! - Karjalan palautus

Heh heh :0 Hienosti muotoiltu! Nauroin itseni kipeäksi.

Ehkä tämä auttaa näitä Israelin tukijoukkoja ymmärtämään, kuinka naurettavia nämä raamatusta haetut aluevaatimukset ovat.




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…