Irtisanoutuminen Hurtigin kaltoinkohtelusta

Kommentoitu viesti

LK

#356

11.09.2012 10:30

Tuolla edellä Kaleva kirjoitti että Johanna oli kertonut luopuneensa vl yhteisöstä. Luin ja kuulin tiedotusvälineistä itse saman kertomuksen, että kyllä näin on tapahtunut. Elikkä Kaleva perustaa ihan oikein JH:n tekemän ratkaisun. O10 EI ILMEISESTI SEURAA TÄTÄÄ EPISODIA JA YLEENSÄKKÄÄN TIEDOTUSVÄLINEIDEN UUTISOINTIA tästä asiasta. Tässähän ei ole kyse mistään kiusaamisesta vaan tosiasioiden esille tuomisesta. Kuuluuko se muuten kenellekkään mihin JH uskoo vai uskooko mihinkään. Miksi häntä pitää sen takia kritisoida tai puolustella. Kuitenkin vielä kertaan että hän on itse ilmoittanut tekemästään ratkaisusta ja sillä sipuli,eikö vaan?

Vastaukset

KK

#357 Re:

2012-09-17 21:22:08

#356: LK -

Omien keskustelujeni perusteella JH:lla on edelleen aivan samat uskonkäsitykset. Lisäksi hän ainakin minua tervehtii jumalanterveellä. SRK:sta ja tämän yhteisön kummallisuuksista hän on toki ilmoittanut sanoutuvansa irti ja se hänelle kaiken tämän jälkeen sallittakoon. Ei se hänen uskonkäsityksiään kuitenkaan mitenkään vielä muuta. Rakas kristitty sisar.

Iloitkaamme

#358 Re:

2012-10-28 13:51:37

#356: LK -

Et ole lukenut Kalevan uutista tarkasti. Tilanteessa, jossa Johanna oli ollut,keskellä tyrmääjien joukkoa, jota hän oli arvostanut, sanatarkasti toimittajan mukaan. "...Johanna Hurtig "AIKOO lähteä vl-yhteisöstä." Hän ei jaksanut korjata asiaa, mutta voin sanoa kaikella rakkaudella, että Johanna on uskomassa. Haluan myös sanoa, että voisitteko lopettaa epäilynne hänen uskostaan ja sen sijaan kiittää häntä siitä, että pf-lika tuli esille. Hän on nöyrä Jumalan lapsi. Hänen kirjansa yhdessä Mari Leppäsen kanssa sai tänään (28.10.2012) suuren tunnustuksen: ensimmäinen palkinto vuoden kritilliseksi kirjaksi. Toivottakaamme siunausta toinen toisellemme.