Irtisanoutuminen Hurtigin kaltoinkohtelusta

Kommentoitu viesti

allekirjoitin

#301

17.05.2012 12:27

Jokainen joka on allekerjoittanut, on tehnyt sen erityistä harkintaa käyttäen, jos Johanna Hurtig ei olisi lähtenyt tutkimaan näitä hyväksikäyttöjä vl-liikkeen piirissä, monet uhrit olisivat jääneet apua saamatta.
SRK ei ole ymmärtänyt sitä tuskaa, mitä uhrit ovat kokeneet ja kantaneet yksin vuosikymmeniä. Nyt heidän äänensä on kuultu ja SRK:kin on ollut pakko taipua näkemään oma osuutensa, uhrien tuskassa.

Vastaukset

s

#333 Re: Mikä SRK?

2012-05-24 21:21:12

#301: allekirjoitin -

Tulisiko tämä maailma jotenkin paremmaksi, jos SRK lakkaisi olemasta ? Lopettakaa jo tämä ainainen SRK-paatos.  Ei ne ihmiset ole sen pahempia tai parempia kuin kuka tahansa meistä. Minusta tuntuu, että tässä palstalla on poikettu aiheesta. JH saa tutkia niinkuin kuka tahansa vapaa Suomen kansalainen ja hänen tulee tutkijana altistua myös kritiikille. Hänellä on henkilökohtainen suhde tähän asiaan ja sen vuoksi kaikki se kritiikki, joka häneen kohdistuu tuntuu niin pahalta.  Hieman enemmän etäisyyttä ja objektiivistuutta ! Ei voi kukaan tosissaan väittää, että SRK ja rauhanyhdistykset tässä maassa edistäisivät lasten hyväksikäyttöä tai suojelisivat tekijöitä.  Kokonaan toinen asia on, että sen enempää vl-väki kuin kukaan muukaan tässä maassa ei ole osannut hoitaa näitä vaikeita asioita.  JH:kin on kohtuuton omissa kannanotoissaan vaatiessaan tilille rauhanyhdistysten maallikoita asioista, joissa ns asiantuntijatkin ovat olleet "sormi suussa".  Maijan tarinassakin esiintyy terapeutti, mutta hänelläkään ei tunnu olevan ymmärrystä sanoa, että ei näiden asioiden hoitaminen kuuluu rauhanyhdistysten tehtäviin. Lasten hyväksikäytön torjunta ja uhrien auttaminen on tärkeä asia, mutta sitä voi tehdä vähemmällä meuhkaamisella ja syyllistämisellä.