Irtisanoutuminen Hurtigin kaltoinkohtelusta

Kommentoitu viesti

Raamatun mukaan

#293 Re: Re: Re: Re: Adressissa ei oteta kantaa naispappeuteen, miksi keskusteluissa?

16.05.2012 17:25

#290: - Re: Re: Re: Adressissa ei oteta kantaa naispappeuteen, miksi keskusteluissa?

Raamattu ei kuitenkaan tunne yksinäistä Jumalan lasta. Pitää kuulua Jumalan valtakuntaan johon pääsee vain parannuksen ahtaan portin kautta. Raamatun mukaan se valtakunta löytyy täältä ajasta.

Ilm. 1:13
"Ja kultaisten kynttiläjalkain keskellä Ihmisen Pojan muotoisen, vaatetetun pitkällä hameella ja vyötetyn rinnoilta kultaisella vyöllä."

Ilm. 1:20
"Se salaisuus niistä seitsemästä tähdestä, jotka sinä minun oikiassa kädessäni nähnyt olet, ja seitsemän kultaista kynttiläjalkaa. Ne seitsemän tähteä ovat seitsemän seurakunnan enkelit: ja ne seitsemän kynttiläjalkaa, jotka sinä nähnyt olet, ovat seitsemän seurakuntaa."

Ilm. 2:1
"Kirjoita Epheson seurakunnan enkelille: näitä sanoo se, joka seitsemän tähteä pitää oikiassa kädessänsä, joka käy seitsemän kultaisen kynttiläjalan keskellä:"

 

Johannes kirjoitti kirjeitä näille seurakunnille, joten siinä näkyy selvästi, että kyseessä on täällä ajassa oleva Jumalan valtakunta, joka koostuu uskovaisista ihmisistä.
Lisäksi, koska Kristus on ruumiin eli seurakunnan pää, niin on kuuluttava tähän ruumiiseen, jotta pysyy elävässä uskossa.

Kol. 1:18
"Ja hän on ruumiin, nimittäin seurakunnan pää, joka on alku ja esikoinen kuolleista, että hän kaikkein ylitse kävis;"

Ef. 4:4
"Yksi ruumis ja yksi henki, niinkuin tekin olette teidän kutsumisessanne yhdenkaltaiseen toivoon kutsutut,"

Joh. 15:6
"Jos ei joku minussa pysy, se heitetään ulos niinkuin oksa, ja kuivettuu, ja ne sidotaan kokoon, ja heitetään tuleen, ja palavat."

Vastaukset


Vieras

#294 Re: Re: Re: Re: Re: Adressissa ei oteta kantaa naispappeuteen, miksi keskusteluissa?

2012-05-16 17:43:15

#293: Raamatun mukaan - Re: Re: Re: Re: Adressissa ei oteta kantaa naispappeuteen, miksi keskusteluissa? 

 Raamattu tuntee myös yksinäisen Jumalan lapsen. Lueppa raamattus paremmin ja pyydä nöyrästi Jumalalta viisautta ja äläkä viisastele kuin fariseus.


Vieras

#295 Re: Re: Re: Re: Re: Adressissa ei oteta kantaa naispappeuteen, miksi keskusteluissa?

2012-05-16 17:48:27

#293: Raamatun mukaan - Re: Re: Re: Re: Adressissa ei oteta kantaa naispappeuteen, miksi keskusteluissa?

Ei ole yksinäinen Jumalan lapsi vaikka ei kuulukaan ry:n piiriin, ystävät ovat edelleen samat eikä mikään muutu, ei ole pakko kuulua yhdistyksiin voidakseen uskoa, tämä on Raamatun mukaista. Tietysti jos tämä yhdistys ottaa asian niin että ihminen ei ole uskomassa tai on luopunut sillä uskostaan, sillehän ei voi muuta kuin sanoa että tätä ei neuvota Raamatussa näin. Se muuttuukin sitten kaltoinkohteluksi ja voi saada jopa kiusaamisen täyttäviä piirteitä.