Eläkkeensaajan asumistukea ei saa laskea yleisen asumistuen tasolle

Kommentoitu viesti


Vieras

#979 Re: Re:

30.06.2015 06:34

#944: - Re:  

 Pelkäänpä, ettei tämä tilanne mamuista johdu, he eivät ole ottamassa eläkeläisiltä mitään.

Mutta entäs eläkeyhtiöiden käyttämät suuret summat pörssissä pelaamiseen ja ihmisten rahojen häviäminen sitä kautta?

Vastaukset


Vieras

#1125 Re: Re: Re:

2015-07-01 02:58:06

#979: - Re: Re:  

Kuvitteletko sinä viallinen vatupassi että sossumamujen maassa loikoilu ei kuluta verorahoja? Mistä sinä kuvittelet heille rahojen tulevan? Mystisesti rahakeijuilta? Olet ilmeisesti juuri niitä järkijättöjä joilla on kuvitelma että raha tulee taikaseinästä ja sähkön saa kun seinään ruuvaa vain pistorasian. Ei, ne rahat ovat pois kaikilta muilta, MYÖS ELÄKELÄISILTÄ.

Vähäjärkisempikin ymmärtää että jos yhteiskunnalla on vaikka 100 euroa ja siitä 10 kulutetaan asiaan X, jäljelle 90 euroa muuhun. Jos asiaan X kulutettava summa kasvaa, vähenee kaikkeen muuhun jäävä rahamäärä.

Ja mitä tulee eläkerahastojen sijoituksiin pörssiin. Et näytä edes ymmärtävän että ILMAN eläkerahaston sijoituksia (jotka muuten ovat aika reippaasti plussan puolella) ei OLISI rahaa millä eläkkeitä maksella. Pääosa eläkerahastojen kertymistä ovat vasta viimeiseltä 15 vuodelta joten jos kuvittelet että se mitä olet joskus maksellut riittäisi eläkkeisiisi, SE EI RIITTÄISI. Ja jos niitä rahoja ei sijoitettaisi se riittäisi vielä vähempään.

Ottakaa hyvät ihmiset SELVÄÄ miten asiat toimii elkääkä eläkö tuollaisissa tietämättömyyden kuplissa tehden oletuksia ilman mitään ymmärrystä!