Eläkkeensaajan asumistukea ei saa laskea yleisen asumistuen tasolle

Kommentoitu viesti


Vieras

#935

29.06.2015 22:36

Juuri siksi allekirjoitin, mitä adressin sisältö kertoo. Seniorikansalaiset ansaitsisivat enemmän kunnioitusta ja apuja, nyt heiltä leikataan eläkeindeksiä ja verotetaan kovalla kädellä pitkän työuran ja eläkemaksujen maksamisen jälkeen. Vielä kaikkein pienituloisimmilta vietäisiin sekin vähä apu, jonka nykyinen asumistukensa tuo!
Saisimme hävetä.

Vastaukset


Vieras

#939 Re:

2015-06-29 22:48:50

#935: -  

Näyttää siltä, että päättäjissämme on  psykopaattisen luonteen omaavia ihmisiä, joilta on normaali kyky tuntea häpeää väärästä toiminnastaan kateissa, eivät siis pysty siihen. Näin häpeän tunne ei ole "häiritsemässä" kun tällaisia päätöksiä tehdään.

Uskon näiden sentään olevan vähemmistö, joten normaalijärkisiin ja normaalit, inhimilliset empatiakyvyt omaaviin päättäjiin kannattaa ehdottomasti tästä asiasta vedota, jotta heräisivät huomaamaan, mitä nyt ollaan tekemässä.

Suomessa köyhien lukumäärä vain kasvaa ja kasvaa, yhä isommalla joukolla ihmisiä ei ole varaa selviytyä enää elämän perustarpeista. Elämä kutistuu olemiseksi, odottamiseksi, pelkäämiseksi. Miten tämä edistää kansantaloutta?