Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#36962 Re: Surkea laki esitys

26.06.2014 15:22

#36959: PeruSSuomalainen - Surkea laki esitys

Sattumoisiin Suomessa on yhdenvertaisuuslaki, jonka tarkoitus on taata yhtäläiset oikeudet kaikille mainitsemillesi ryhmille. Laki ei tietenkään takaa kaikille samaa työpaikkaa, palkkaa tai asuntokokoa, sellaisten asioiden annetaan riippua ihmisen oman toimeliaisuudesta. Sen sijaan ihmisten ollessa esimerkiksi samassa tai vastaavassa työssä tai asioimassa viranomaisten kanssa, ei ole sallittua erotella ihmisiä sen perusteella, että he vain nyt ovat erilaisia kuin muut.

Ajatuksesi voisi tuottaa esimerkiksi sellaisia skenaarioita, joissa ihmiset pääsevät naimisiin, jos kirjoittavat vähintään neljä ällää tai juoksevat Cooperin testissä yli 2800 metriä.

PERUSTUSLAKI, 2 luku : Perusoikeudet 6 § Yhdenvertaisuus

Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä. Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella.

tuo muu henkilöön liittyvä sisältää nykyään kaikki ihmiset sukupuoliseen suuntautumiseen ja sukupuoli-identiteettiin katsomatta. Mietippä sitä....

 

http://www.hymy.fi/s/f/editor/images/jopeVV.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avioliitto on määritelty instituutioksi, joka suojaa juridisesti kahden täysivaltaisen ihmisen parisuhdetta ja siihen mahdollisesti liittyvien lasten asemaa. Mikään asia ei näissä suhteissa erota heteroparia homoparista, koska molemmissa on kaksi täysivaltaista ihmistä ja molemmissa voi olla tai olla olematta suhteeseen liitettyjä lapsia.

Vastaukset


Vieras

#36989 Re: Re: Surkea laki esitys

2014-06-26 16:56:01

#36962: - Re: Surkea laki esitys

#35442 Re: Mitä homoavioliitot tekivät Massachusettsille

"Osavaltio salli Yhdysvalloissa ensimmäisenä samaa sukupuolta olevien avioliitot. Mitä siitä seurasi?
http://www.tv7.fi/broadcast/?broadcast=0_158423

"Avioliitto on määritelty instituutioksi, joka suojaa juridisesti kahden täysivaltaisen ihmisen parisuhdetta ja siihen mahdollisesti liittyvien lasten asemaa."

Tästä lauseesta oli vahingossa jäänyt/tai jätetty pois se keskeinen asia, että Suomen nykyisen avioliittolain mukaan; avioliitto on määritelty yhden naisen ja yhden miehen väliseksi liitoksi.