Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#35732 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Onko avioliittolain muuttamiseen aihetta

07.06.2014 07:48

#35726: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Onko avioliittolain muuttamiseen aihetta?

Ok, asia kävi selväksi: Kanssasi on hedelmätöntä jatkaa, et ilmeisesti enää kykene muihin kuin pintaretoriikkaan ja tölväisyihin, joita tuossa viimeisessä viestissä viljelet aiempia ahkerammin, koska eväät vasta-argumentteihin on syöty.

...ja kun pintaa hieman raaputti, tulihan se, joka tässä oli piilotettuna sieltä lopulta esiin: Koska Jumala ja Raamattu.... (viittaus Alkuun...). Tämähän tarkoittaa oikeasti, että koska minulla on tällainen uskontoon sotkettu asenne. Sama äärimmäinen epärehellisyys vaivaa tietysti tuota Visakorven tekstiä: Hänelläkin on uskonnollissävytteinen ennakkoasenne, jonka hän sitten käärii pseudotieteelliseen ja juristiseen kaapuun.

 

Siis toiseen kertaan:

Lopetan keskustelun tästä aiheesta kanssasi ja toivotan hyvää kesän jatkoa.

Vastaukset

Avioliiton muuttamiseen ei ole mitään tarvetta.

#35736 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Onko avioliittolain muuttamiseen aih

2014-06-07 09:42:40

#35732: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Onko avioliittolain muuttamiseen aihetta

Homoilla on parisuhde ja ovat kuulemma onnellisia siinäki homohivin levittäjiä. Avioliitoa ei sotketa homohiv levittäjiin. Levittäkööt rauhassa jos ei järki riitä viemärissä rypemistä lopettamaan. Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis ja lopulta aidsi korjaa jos haluavat jatkaa virusten parissa touhuamista. Homous on niin kuvottavaa kuin olla voi ja nyt yrittävät sen kuvotuksen sotkea avioliittoon ja peitellä haureuden tekosiaan lain alle. Ei onnistu. Lain tarkoitus on suojella ei aiheuttaa lisää homohivi homoaidsiin sairastuneita. Jokainen kansanedustaja tajuaa ettei homohiviä kannata lähteä tukemaan avioliittolailla.

 


Vieras

#35761 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Onko avioliittolain muuttamiseen aih

2014-06-07 19:29:41

#35732: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Onko avioliittolain muuttamiseen aihetta 

Huomioin tämän saman asian, eli asia kävi selväksi: Järkevää keskustelua ei voi kanssasi käydä. Kuten aiemminkin jossain vaiheessa jo totesin: Sortumalla moninaisiin vääristeleviin selittelyihin ja usein täysin epäolennaisiin ja epäuskottaviin vastaväitteisiin pyrit tekemään älyllisen keskustelun mahdottomaksi. Tämä tietenkin loppuvaiheessa vähensi suuresti mielenkiintoani kommentoida väitteitäsi enää paremmin...

Listasin muuten tässä että esittämiini argumentteihin vastasit mm. relevantin keskustelunaiheen sisältämän yksityiskohdan huomiotta jättämisellä, irrelevanttien asioiden todistamisyrityksillä, Ad Hoc-selityksillä, esitettyjen argumenttien perustelujen ohittamisilla ja niiden nonsoleeraamisella, kiemurtelulla, väistöillä ja pakoilulla ym. 

Jos ja kun toinen osapuoli keskustelee näillä eväillä, niin kyllähän siinä keskustelu melko pian tyrehtyy.

...merkillistä kyllä: Äärimmäinen rehellisyyden mittarina(!) voi ilmeisesti joku pitää sitäkin, että jonkun tekstin kirjoittajan taustasta esim. huokuisi Marxin ateistinen ennakkoasenne, joka sitten tarjoaisi objektiivisen (sic!) lähtökohdan arvioida jotakin...

Päätän keskustelun tähän ja toivotan hyvää kesää.