Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#31387

13.03.2014 15:14



Nimim. Vahinkosta viisastunut: ettei menis tuhkakkin pesästä, talletan vaikka yhren kappaleen kerrallaan:

Troian Hevonen

Maahamme rantautuneen homoseksuaalisen sateenkaari-aallon mukana ei vielä ole tullut uudelleenmääritellyn avioliiton laillistamisen seurauksia, joita maailmalla on nähty lasten ja nuorten kasvatuksen ja terveydenhuollon osalta.

Sukupuolensisäisen avioliiton laillistaneissa maissa on herätty aikamoiseen todellisuusmuutokseen kasvatusmaailmassa. Uudessa opetuksessa, ovat esim Yhdysvalloissa koordinoivina tahoina mm ”Family-research”- keskukset ja nk. Sateenkaariväki. (homoseksuaalien edunvalvontajärjestöt)

Tilanteen tuloksena 3.2 miljoonalla amerikkalisella tytöllä on seksivälitteisesti tarttuva infektio, Raportoi Lääketieteen tohtori Miriam Crossman M.D. book "You're Teaching My Child What?"

Kaksitoista vuotta Galifornialaisella psykiatrisella vastaanotolla voimattomana kehitystä ja kärsivien ihmisten virtaa katsellut lapsi ja nuor.psykiatri sai tarpeekseen ja lähti ristiretkelle tilanteen muuttamiseksi.   Mm Kirjassaan ” Opetat lapselleni MITÄ?  Crossman avaa kasvatustodellisuutta.
(Samoin otsikoitu video löytyy Youtube-arkistosta.) Crossman tutustui kattavasti opiskelijoiden neuvontapisteiden ja -tahojen ohjeistukseen.
Tuloksena syntyi: ”A Campus Psychiatrist Reveals How Political Correctness in Her Profession Harms Every Student. ”- http://www.mercatornet.com/articles/view/youre_teaching_my_child_what#sthash.oGPMOhT9.dpuf

Crossman meni vielä syvemmälle kasvatus-sektoriin sen historiaa myöten ja tutki kaiken materiaalin, mitä lapsille tarjottiin tältä alueelta. Käytännön seksuaalikasvatus alkoi näyttää kummalliselta: Seksuaalikasvattajat ja aktivistit mitätöivät lapsen kehitysvaiheet ja jättävät huomiotta kriittiset löydöt
neurobiologian , gynecologian ja infektiosairauksien osalta.

”You suggest this has profound consequences, particularly for girls. How so? - See more at: http://www.mercatornet.com/articles/view/youre_teaching_my_child_what#sthash.oGPMOhT9.dpuf

Vastaukset


Vieras

#31392 Re:

2014-03-13 15:27:13

#31387: -

"Tilanteen tuloksena 3.2 miljoonalla amerikkalisella tytöllä on seksivälitteisesti tarttuva infektio, Raportoi Lääketieteen tohtori Miriam Crossman M.D. book "You're Teaching My Child What?"

Missähän on näyttö siitä, että syy on tasa-arvoinen avioliittolaki...?

"Crossman meni vielä syvemmälle kasvatus-sektoriin sen historiaa myöten ja tutki kaiken materiaalin, mitä lapsille tarjottiin tältä alueelta. Käytännön seksuaalikasvatus alkoi näyttää kummalliselta: Seksuaalikasvattajat ja aktivistit mitätöivät lapsen kehitysvaiheet ja jättävät huomiotta kriittiset löydöt neurobiologian , gynecologian ja infektiosairauksien osalta."

Mistä lie tohtori Grossman nuo tulokset kokoon käärinytkään, tasa-arvoinen avioliittolaki ei liity millään tavoin siihen, otetaanko lasten kehitysvaihe heidän sukupuolikasvatuksessaan huomioon. Tasa-arvoinen avioliittolaki ei myöskään edistä kasvatusta holtittomaan seksikäyttäytymiseen, pikemminkin päinvastoin.

Lain henki toki liittyy voimakkaasti siihen, kasvatetaanko lapset stereotyyppiseen miehen ja naisen malliin riippumatta siitä, mikä on heidän oma orientaationsa ja identiteettinsä. Ja se taas on ihan eri juttu.


Vieras

#31394 Re:

2014-03-13 15:33:13


Vieras

#31397 Re:

2014-03-13 15:37:24