Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#30497 Re: Re: Is:n nettikyselystä yleisesti ei homoille 75%

04.03.2014 17:13

#30496: ei homoliittoja 75 % - Re: Is:n nettikyselystä yleisesti ei homoille 75%

Väität siis että Taloustutkimuksen kaikki gallupit ovat homotieteellä (ilmeisesti persun käyttämä sana tutkimuksesta) tutkittua ja sotkettua?

http://www.taloustutkimus.fi/blogi/?x1810595=w2844852

Vastaukset

onko kaikki inkkarit veneessä.

#30499 Re: Re: Re: Is:n nettikyselystä yleisesti ei homoille 75%

2014-03-04 17:56:10

#30497: - Re: Re: Is:n nettikyselystä yleisesti ei homoille 75%

Joo onha se nähtävissä selkeesti että aivan päinvastainen tulos tuli IS kyselyssä kuin mitä homojen omissa tutkimuksissa on tullut esille.

Tuonhan ymmärtää viisaampiki persu.


Vieras

#30502 Re: Re: Re: Is:n nettikyselystä yleisesti ei homoille 75%

2014-03-04 18:15:05

#30497: - Re: Re: Is:n nettikyselystä yleisesti ei homoille 75%



Kyllä Pajunen oli tosi mukavan henkinen kaveri. Kyselin yhtä ja toista häneltä tässä taannoin.  On siellä ihan todellinen pyrkimys ottaa huomioon kaikenlaisia tekijöitä,  jotka vaikuttavat tulokseen.    Silti on mahdollista  EHKÄ,   löytää joitain tekijöitä,  jotka tässä  nimenomaisessa  kysymyksessä saattavat vaikuttaa kuitenkin kallistuen johonkin suuntaan,   vaikka ei todennäköistä,  niin mahdollista.   Näin uskallan sanoa,  koska tuo korkeimman iän (79 vuoden ylittäneetkin) ryhmä on pois tutkimuksen piiristä.  Se on tosin pienempi  ryhmä kooltaan,  mutta tässä kysymyksessä se on ehdottoman kielteinen.  

Sen poissaoloon on varmasti useampia syitä,  ehkä yhtenä muistisairaudet,  kenties myös tavotettavuus tai mitä sitten onkaan. ( Ikärajaa  on joka tapauksessa hinattu ylöspäin 75 v:sta   79:ään,  yleisön pyynnöstä.)   Tässä ainakin yksi tekijä,  jolla on selvä vahingollinen vaikutus lopputulokseen. 

- Jos tällaista muutosta korkeista periaatteista huolimatta on varaa tehdä,  voi olla,  että muutakin pientä,  mikä vaikuttaa tavalla tai toisella tulokseen,  on olemassa.   Että minkälaisen loven se sitten tekisi tuohon tulokseen.  Kuka osaisi sitä arvioida.  Normaali ikäryhmän koko oli muistaakseni 126 ihmistä.  Ikäryhmiä oli kai 4.  Kaikkein iäkkäimpien  ryhmä oli kooltaan alle sata osallistujaa joka tapauksessa,  täytyisi löytää se paperi.   Palataanko sitten asiaan.

Kyllä myös ?:n (pikkusen sensuroin henkilö tietoja,  ettei tule hankaluuukisa k.olevalle) näkemys oli se,  että globaali mediavaikutus se on jyrännyt tämän asian näin. Eritoten sylttytehdas löytyy Tampereen yliopiston toimittajakoulutuksesta.  Se on vielä tänäkin päivänä vasemmistoboheemien yrttitarha. Nuorillahan kannatusluvut ovat 75 %:ia lakialoitteen kohdalla.  Kuinka paljon juuri tätä kompensoisi tuo korkeimman iän ryhmän ehdoton kanta. 
Mutta se on sanottava Gallup-firmojen kunniaksi,  että eivät käytä kysymyksissään  tätä tasa-arvo terminologiaa.  Palataan asiaa sitten kun nuo luvut osuvat silmiin.
Ps. tutkimuksen hinta on muutamia tuhansia euroja,  jos joku kaivais kuvettaan?