Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#30495 Is:n nettikyselystä yleisesti

04.03.2014 16:46

Tämä kysely ei ollut tasa-arvoisesta avioliitosta mutta ehkä persunkin kannattaa lukea.
Etenkin viimeinen lause.

Kun kyselyyn oli tullut valtavat 100 000 vastausta vain kuudessa tunnissa, Nato-jäsenyyden kannattajiksi ilmoittautui 47 prosenttia vastaajista. Vastustajiksi ilmoittautui 53 prosenttia vastaajista.

Kannatus on huomattavan suurta. Ylen viime kesäkuussa julkaisemassa, Taloustutkimuksen toteuttamassa mielipidetiedustelussa vain 29 prosenttia vastaajista kannatti sotilaallista liittoutumista.

Vastustajia Ylen tutkimuksessa oli suurin piirtein saman verran kuin Ilta-Sanomien kyselyssä, 52 prosenttia. Tuolloin 18 prosenttia ei osannut sanoa kantaansa. Ilta-Sanomien verkkokyselyssä tällaista vastausvaihtoehtoa ei ollut, eikä nettikyselyä muutenkaan voi suoraan rinnastaa Ylen tutkimukseen.

Jos Ilta-Sanomien kyselystä kuitenkin halutaan tehdä tulkintoja, voidaan todeta, että ne, jotka aikaisemmin ovat empineet Nato-kannassaan, kääntyvät jäsenyyden kannalle, kun vastausvaihtoehtoja annetaan vain kaksi.

Vaikka IS:n kyselyn vastaajien määrä on jättimäisen suuri, kyseessä ei ole tieteellinen tutkimus.

Vastaukset

ei homoliittoja 75 %

#30496 Re: Is:n nettikyselystä yleisesti ei homoille 75%

2014-03-04 17:05:33

#30495: - Is:n nettikyselystä yleisesti

homojen kieron luonteen vuoksi emme voi hyväksyä tulosten väärää tulkintaa, vaan pysymme IS selkeän tuloksen kannalla. Eli 75% ihmisistä eivät hyväksy homoliittoja eivätkä lasten adoptiota homoille.

Ei kaikki kyselyt tarvitse olla homotieteellä tutkittua ja sotkettua, koska silloin totuus häviää.