Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#29610

24.02.2014 19:02



http://anttipakkanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/161412-avioliitto-on-miehen-ja-naisen-valinen-liitto

Poiminta keskustelusta:
"Homoagendan ajaminen vaikka väkisin on kiusantekoa kansan enemmistöä kohtaan. Toiminnan toki ymmärtää, koska tietää, millä ideoilla asiaa ajetaan.

Amerikkalaisten Kirk ja Madsenin homoprogandajulistus toimii suomalaistenkin homoagendan ajajien perustana.
http://library.gayhomeland.org/0018/EN/EN_Overhaul...
Propagandaohjelmajulistuksen nimi on Kuinka jyrätään heteroiden Amerikka.

Asioita siis ajetaan erikoisesti median kautta manipuloimalla ihmisiä ja heidän ajatuksiaan, että ihmiset äänestäisivät "oikein", ja saataisiin määräenemmistö haluttujen tavoitteiden saavuttamiseksi.
Tätä samaa tavallisten ihmisten vedättämistä harrastavat erilaiset manipuloijat kaikkialla maailmassa ajaessaan asioitaan."

""Nykyisen lainsäädännön mukaan aviomies on aina lähtökohtaisesti avioliitossa syntyneen lapsen isä. Lesboliitoissa syntyvät lapset jäisivät aina ilman isää. Vai olisiko naispuoliso isä?"

Isyyslain uudistaminen on meneillään OM:ssä ja siinä yhteydessä käsitellään virallistetussa parisuhteessa elävän äidiksi tulevan naisen samaa sukupuolta olevan puolison kohtelemista vanhemmuusolettaman mukaisesti syntyvän lapsen tosiasillisena juridisena vanhempana ("isänä").

jatkuu..

Vastaukset


Vieras

#29611 Re:

2014-02-24 19:06:28

#29610: -

jatkoa..



http://www.sateenkaariperheet.fi/userfiles/documen...

Lapsella olisi tällöin kaksi äitiä suoraan ilman mutkikkaita perheen sisäisen adoption kiemuroita."

"Joku Euroopan neuvoston toimikunta on antanut suosituksen, jonka mukaan päiväkodeissa ym. tulisi ottaa käyttöön käytäntö, jossa ei puhuttaisi lapselle isästä ja äidistä, vaan aina vanhemmasta. Sanojen isä ja äiti käyttö olisi tämän suosituksen mukaan pannassa."

"Eikä tässä kaikki, tuo mielipiteen ja sananvapauden rajoittaminen jatkuu syvemmälle. Vaikka nyt avioliittolain muuttamista perustellaan kaikenlaisilla savuverhoilla, kuten tasa-arvolla, sananvapauden lopputulos läpimenon jälkeen on tätä:

https://www.google.com/search?q=Åke+Green

Kannattaa tutustua myös massachusettilaisiin kirkonpolttajiin ja koulujen ja lastentarhojen työntekijöiden erottamisiin."