Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#29564

24.02.2014 09:23




http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/53146-isan-rakkaus-lapselle-vahintaan-yhta-tarkeaa-kuin-aidin-rakkaus


Lainauksia kommenteista:
"Tasa-arvoinen avioliittolaki -sanahirviö on sinänsä epäkuranttia tavaraa. Ei ole olemassa mitään mille tahansa seksuaaliselle suuntaukselle tasa-arvoista avioliittoa, josta voisi tehdä lain muuten kuin joidenkin mielikuvituksessa/ manipuloivalla runttauksella.
Se, että sitä tarvitsee ajaa laiksi kuin käärmettä pyssyyn, kertoo asian itsensä mahdottomuudesta.

Raamattu puhuu nyt puheena olevan avioliittoajattelun perusteista. Raamatun mukaan Jumala ei hyväksy homoutta normaaliksi toiminnaksi. Siitä seuraa, että näiltä pohjilta yritettävä eriarvoisten asioiden samanarvoistamisyritys on jo lähdöstä pielessä.

Kaikille kansalaisille on jo olemassa yhtäläiset oikeudet takaava lainsäädäntö.
Kansakunnan perustavaa laatua olevien instituutioiden, myös tulevien kansalaisten elämänmallien tuhoaminen on hyvin kyseenalaista toimintaa."

"Ajatus vuosituhansia vanhan, miehen ja naisen suhteen instituuutiosta muuttuvana, on väärä. Se, että yksilöt saisivat päättää ja määritellä itse, mitä avioliitto heille merkitsee olisi perustavaa laatua olevan, olemukseltaan muuttumattoman instituution purkamista. Tämä on yksi yhteiskuntaa hajottavan anarkian muoto. Pomminheittelystä on siirrytty sisäsiistiin ideologiseen paukutteluun.

Lainsäädännöllä tulee pitää yllä elämän suuria peruslinjauksia, koska muuten ne rapautuvat ja yhteiskunta kärsii. Tulevaisuuden kansalaisten kannalta on parempi, että heille turvataan lainsäädännöllä miehen ja naisen suhteen viitekehys myös heidän ihmiseksi kasvunsa ajaksi.
Lainsäädännöllä ei tule luoda tilanteita, joilla lapselta viedään oikeus isään ja äitiin. Geneettinen perimä on näet isältä ja äidiltä. Lapsella on oikeus myös tarinan jatko-osaan isänsä ja äitinsä lapsena. Jatkuuhan ihmiseksi tuleminen lähes 30-vuotiaaksi. Vanhemmilla, ja samasta syystä myös lainsäätäjillä, on velvollisuus pitää huolta tämän perusoikeuden toteutumisesta."

"Niinpä, valtion pitäisi pysyä tällaisten vihervasemmiston yhteiskuntaa hajoittavien kiistojen ulkopuolella ja olla koskematta avioliittolakiin ja lasten oikeuksiin.

Jos ihminen haluaa elää toisen samaa sukupuolta olevan kanssa ja varmistaa puolison edun kuolemantapauksessa, se on jo hoidettu.

Adoptiolapset pitää kaikissa olosuhteissa antaa vain aviopareille ja lapsella tulee olla oikeus tietää, jos huoltaja ei ole biologinen vanhempi.

>> "..instituutiot .. muuttavat muotoaan aikojen saatossa"

Kyllä, ja jos vivalle annetaan vapaat kädet, seuraava muutos on jo ovella, sharia-laki sovelletaan Suomen lakiin.

Tulee vain mieleeni, että onko kaiken tämän yhteiskunnan perinteiden ja perusrakenteiden pala palalta murtamisen tahallisena tarkoituksena saada aikaan seuraava sisällissota?"

Vastaukset


Vieras

#29565 Re:

2014-02-24 09:56:57

#29564: -

"Siitä seuraa, että näiltä pohjilta yritettävä eriarvoisten asioiden samanarvoistamisyritys on jo lähdöstä pielessä."

Tätä ajattelua on harrastettu aikanaan, kun on vastustettu naisten tai vaikkapa värillisten amerikkalaisten tai eteläafrikkalaisten oikeuksia. Ja se ajattelu on jo lähdöstä pielessä, näin ajatteleva ihminen vaikka sitä itse ei ymmärtäisikään.

"Kyllä, ja jos vivalle annetaan vapaat kädet, seuraava muutos on jo ovella, sharia-laki sovelletaan Suomen lakiin."

Et siis huomaa, että olet itse rakentamassa sharia-lain kaltaista rakennetta, jossa uskonnolliset argumentit jyräävät ihmsten perusoikeuksiin perustuvat periaatteet. Todistat itse sharian kaltaisen vaatimuksesi kirjoittaessasi:

"Raamattu puhuu nyt puheena olevan avioliittoajattelun perusteista. Raamatun mukaan Jumala ei hyväksy homoutta normaaliksi toiminnaksi."